ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα ανοιχτά για τον… νέο Άρη! Συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος με “καθαρό μυαλό” και αποφάσεις

Η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε χθες στα Γιάννενα, το τέλος ήταν το ιδανικό, μια ο Άρης ρεφάρισε για όσα έγιναν μέσα στην διάρκεια της, εξασφάλισε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και γυρίζει σελίδα… Η αγωνία όλων πλέον στην επόμενη μέρα και το χτίσιμο της νέας ομάδας για τη σεζόν 2022-23.

Όλα αυτήν τη στιγμή είναι ανοιχτά, με δεδομένο άλλωστε, ότι ο Άρης παραμένει “όμηρος” της υπόθεσης στο CAS για τις μεταγραφές.

Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδης και τον Χερμάν Μπούργος που θα κρίνει με “καθαρό μυαλό” το τι θα δρομολογηθεί για τη δημιουργία του νέου Άρη και ποιες κρίσιμες αποφάσεις θα παρθούν.

Ήδη ακούγονται ονόματα παικτών που θα αποχωρήσουν, άλλα εκείνων που θα μείνουν ή θα έρθουν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κακά τα ψέματα, ότι και να ειπωθεί όσο υπάρχει η υπόθεση του CAS, μοιάζει παρακινδυνευμένο, αυτή τη στιγμή…

Όλα θα πάρουν τη σειρά τους για την “επόμενη μέρα”, με κυρίαρχο ρυθμιστή των αποφάσεων τον Καρυπίδη, όμως προς το παρόν μοιραία,  όλα είναι ρευστά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αργεντίνος όταν ρωτήθηκε για τον νέο σχεδιασμό είπε: “Για την επόμενη σεζόν δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Καρυπίδη, οπότε δεν έχουμε μιλήσει για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν”.

Μετά την έναρξη των… διακοπών και μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να γίνει η συνάντηση που θα διαμορφώσει το “κάδρο” της νέας σεζόν…

To Top