ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μέλλον του Λάρσον, παραμένει ακόμα ανοιχτό…

Ανήκει στην κατηγορία των πρωταγωνιστών του φετινού Άρη, βιώνοντας μία χρονιά που είχε αρκετές διακυμάνσεις, αλλά σίγουρα θετική για τον ίδιο κατάληξη. Ο Ντάνιελ Λάρσον, όμως, ολοκληρώνει την συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους” το καλοκαίρι και τα δεδομένα για το μέλλον του, είναι όλα ανοιχτά στο τραπέζι των συζητήσεων.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Τον Ιανουάριο του 2019 ήρθε στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του Άρη, ως ο αντικαταστάτης του σοβαρά τραυματία τότε, Μπρούνο Γκάμα. Από την πρώτη στιγμή “κόλλησε” με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και ολοκλήρωσε την σεζόν βασικός και αναντικατάστατος. Κάπως έτσι θα ξεκινούσε και την φετινή, αν δεν τραυματιζόταν τις πρώτες μέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Άρη στην Ολλανδία.

“Ετρεξε” για να προλάβει τα ευρωπαϊκά ματς με την ΑΕ Λεμεσού και όπως φαίνεται η επιλογή αυτή δεν του βγήκε και σε πολύ καλό. Παρότι γύρισε νωρίτερα από το προβλεπόμενο στην αγωνιστική δράση ήταν φανερά επηρεασμένος και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, χάνοντας την θέση του στα αρχικά πλάνα του εκάστοτε προπονητή του.

Μέχρι να έρθει ο Μίχαελ Ένινγκ και να του αλλάξει θέση. Από εξτρέμ, τον έβαλε πίσω από τον Ιντέγε κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη και από τότε το… νερό μπήκε στο αυλάκι. Ο Σουηδός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και βοήθησε σημαντικά με γκολ και ασίστ την ομάδα του.

Το καλοκαίρι, όμως, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Και προς το παρόν από πλευράς Άρη δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική επαφή για ανανέωση. Ίσως γιατί ακόμα και ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ποιο θέλει να είναι το μέλλον του ποδοσφαιρικά.

Φημολογείται έντονα πως δεν θα έλεγε “όχι” να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του την Σουηδία ή ακόμα καλύτερα και στην Ισπανία, στην οποία έζησε χρόνια ως παίκτης Βαγιαδολίδ, ενώ και η σύζυγός του είναι από εκεί.

Αν κάτι προβληματίζει τον Άρη στην περίπτωση του Σουηδού, είναι η ηλικία του, καθώς διανύει το 33ο έτος της ζωής του. Ωστόσο, πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και φυσικά πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει καμία εξέλιξη, προς το παρόν.

To Top