ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανανέωση ηλικιακή o πρώτoς στόχoς τoυ Άρη και αύξηση των Ελλήνων του ρόστερ ο δεύτερoς!

Σε παλαιότερο ρεπορτάζ είχα επισημάνει την επιθυμία των ιθυνόντων του Άρη να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, που υπερβαίνει τα 30 έτη (θυμηθείτε ΕΔΩ), σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Ως στόχος, όμως, έχει τεθεί και η προοπτική να αυξηθούν οι Έλληνες του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ, γιατί όχι και των έντεκα βασικών…

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει δημιουργήσει μία λίστα με υποψήφιους ποδοσφαιριστές ενόψει του καλοκαιριού και αυτό που περιμένει είναι τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού, αλλά κυρίως το μείζονος σημασίας θέμα του Άρη με την FIFA και την απαγόρευση μεταγραφών.

Δίχως να επιλυθεί οριστικά αυτό το πρόβλημα ή έστω να δρομολογηθεί μέσω του CAS και της ελληνικής Βουλής με το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και UEFA-FIFA έχει δεμένα τα χέρια του και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι προεργασία.

Τι συμπεριλαμβάνει αυτή η λίστα; Κυρίως παίκτες από το εξωτερικό, που μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους και ηλικιακά είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο.

Ζητούμενο για τον Άρη της σεζόν 2020/21 είναι να αυξηθούν στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό και οι Έλληνες του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ. Οι “κιτρινόμαυροι” απαριθμούν φέτος 18 ξένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους και βρίσκονται στην 6η θέση της σχετικής λίστας στην Super League, με τους περισσότερους.

Μάλιστα, από αυτούς μόνο οι Δεληζήσης και Φετφατζίδης είναι βασικοί. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι, που πήραν χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα; Οι Ντουρμισάι (αγωνίζεται πλέον στην Εθνική Ελλάδας) και Μπακούτσης.  Ο Τσιλιγγίρης έχει καιρό να αγωνιστεί, ενώ οι Διαμαντόπουλος- Μπαγκαλιάνης δεν πήραν χρόνο συμμετοχής. Παρελθόν αποτέλεσε τον Δεκέμβριο δίχως να αγωνιστεί ο Κωνσταντινίδης.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άγγελος Χαριστέας ρίχνει ματιές και στην ελληνική αγορά. Έχει στη λίστα του ορισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι και καλύπτουν έως ένα βαθμό τις προδιαγραφές για να βοηθήσουν την ομάδα…

To Top