ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα της παρουσίας του Καρυπίδη: οργάνωση, ενίσχυση και ετοιμότητα για έναν καλύτερο Άρη!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης, μια παρουσία που έδωσε το δικό της πολλαπλό μήνυμα. Ο Άρης πρέπει να μπει στην επόμενη μέρα, με αντανακλαστικά σε όλα τα επίπεδα: οργάνωση εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ βρέθηκε από το πρωί στα γραφεία της ομάδας, έχοντας μια σειρά από συναντήσεις και επαφές. Αρχικά με τον γενικό διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκο για θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την οργάνωση και τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν και φυσικά για την προετοιμασία της ομάδας που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Ζητήθηκε ξεκάθαρα η καταγραφή της εικόνας που υπάρχει και πώς θα ξεκινήσει η ομάδα, έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Επίσης μίλησε και με τους ανθρώπους στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, θέλοντας να έχει γνώση για την πρόοδο που παρατηρείται και στον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο οποίος βέβαια είναι συνυφασμένος με την απόφαση που αναμένεται από το CAS για την υπόθεση «Ντουρμισάι» μετά τις 15 Ιουνίου. Εδώ και μέρες υπογραμμίζεται ότι ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει, παρά την περίοδο βεβαιότητας που υπάρχει. Ο Άρης θέλει να είναι έτοιμος και να μην χάσει άλλο χρόνο, εφόσον απαλλαγεί και τυπικά από τον βραχνά του CAS/

Σημαντική ήταν και συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και υπεύθυνο εγκαταστάσεων Βαγγέλη Παντζαρτζίδη και μαζί επιθεώρησαν τις εργασίες που γίνονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο προπονητικό κέντρο του Νέο Ρυσίου.

Άλλωστε, όπως έχει επισημανθεί ο Άρης θέλει με την νέα σεζόν να έχει έναν αγωνιστικό χώρο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

 

To Top