ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο ερώτημα στην επιστροφή, θα είναι η κατάσταση των παικτών…

Στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα το μεγάλο ερωτηματικό είναι σε τι κατάσταση θα είναι οι ποδοσφαιριστές εφόσον επιστρέψουν στις προπονήσεις το προσεχές διάστημα.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

H UEFA αποφάσισε πως μετά από τις 14 Απριλίου θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι οι εγχώριες διοργανώσεις, εφόσον φυσικά επιτρέπεται από την πανδημία του κορωνοϊού, σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Στην Ελλάδα, όπως είναι γνωστό, έχουν απαγορευθεί οι προπονήσεις από την Κυβέρνηση μέχρι τις 27 Μαρτίου και εκείνη την ημερομηνία θα γίνει επανεξέταση της κατάστασης.

Όλα δείχνουν πως ποδόσφαιρο στην χώρα μας θα έχουμε ξανά τον Μάϊο, όταν και θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ, καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Άρα, θα μιλάμε για διακοπή δύο μηνών, την οποία οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να διαχειριστούν ιδιαίτερα προσεκτικά. Δεν είναι μόνο πως μέχρι τις 27 του μήνα που είναι η αρχική απόφαση παύση των προπονήσεων θα έχουν δύο εβδομάδες στις πλάτες τους ανενεργές, αλλά θα είναι και δύο εβδομάδες με προπονήσεις στο… σπίτι!

Εκτός κι αν οι προπονήσεις ξεκινήσουν πολύ καιρό νωρίτερα από την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Διότι θεωρείται βέβαιο πως οι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν μία μίνι προετοιμασία για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν. Το λιγότερο δύο εβδομάδες, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ρυθμό τέτοιο, ώστε να… φορτσάρουν για την επίτευξη στόχων!

Δεν είναι μόνο να φτάσουν σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, αλλά κυρίως να αποφύγουν τους τραυματισμούς.

Όσον αφορά τον Άρη, οι παίκτες της ομάδας δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο σε ότι αφορά τις οδηγίες που έχουν πάρει από το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ακολουθούν το πρόγραμμα που τους έχει δοθεί, καθώς τους έχει μεταφερθεί και το έχουν καταλάβει, πως όσο περισσότερο ακολουθούν τις οδηγίες, τόσο καλύτερα θα είναι για τους ίδιους μόλις επιστρέψουν στις προπονήσεις.

 

 

 

 

To Top