ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο “στοίχημα” του Λούκας Σάσα, οι ευκαιρίες που θα έχει και το… συμβόλαιο

Μέχρι στιγμής η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε και ο ίδιος από το ξεκίνημά της, όμως, είναι ακόμα νωρίς και στην περίπτωση του Λούκας Σάσα, υπάρχει χρόνος για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Στο διάστημα της διακοπής, ο Βραζιλιάνος έχει τον χρόνο για να καλύψει εκ νέου το χαμένο έδαφος, καθώς φέτος τον κράτησαν πίσω οι και μικροτραυματισμοί από την αρχή της χρονιάς.

Ενοχλήσεις στον προσαγωγό στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον εμπόδισαν από το να προετοιμαστεί κατάλληλα την εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Έπαιξε για περίπου ένα μισάωρο ως αλλαγή στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας όμως πως ακόμα δεν ήταν έτοιμος. Στην συνέχεια αναβλήθηκε το ματς με την Λάρισα, είχε χρόνο να δουλέψει περισσότερο, αλλά ενοχλήσεις στην μέση τον άφησαν εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακολούθησε η αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και τώρα διακοπή πρωταθλήματος, στην οποία ο Βραζιλιάνος μέσος δουλεύει καθημερινά για να διεκδικήσει και πάλι την θέση του στο αρχικό σχήμα.

Εχει μπροστά του αυτή τη στιγμή έναν φορμαρισμένο Τζίμι Τζέγκο που  δύσκολα θα χάσει την θέση του, με τον Άκη Μάντζιο να εμπιστεύεται στο πλευρό του Αυστραλού τον Χαβιέ Ματίγια. Φυσικά, υπάρχει και ο Έργκους Κάτσε, επομένως ο συναγωνισμός είναι μεγάλος, με τέσσερις έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες να διεκδικούν δύο θέσεις κάθε αγωνιστική!

Ο Λούκας Σάσα θα έχει τις ευκαιρίες του άμεσα καθώς ο Άκης Μάντζιος τον ετοιμάζει για να αγωνιστεί και πάλι σε ρυθμούς πίεσης. Ο Άρης θα δώσει μέσα σε έναν μήνα, από τις 22 Νοεμβρίου κι έπειτα, έξι ίσως και επτά αγώνες!

Εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του υπάρχει, καθώς όλοι αναγνωρίζουν την ποιότητά του και την θέλησή του να βοηθήσει τον Άρη. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο τρόπος, ώστε να τα δείξει όλα αυτά άμεσα, στον αγωνιστικό χώρο.

Το μεγάλο “στοίχημα” του Βραζιλιάνου δεν είναι άλλο από το να θυμίσει τον περσινό του εαυτό, να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα στο χώρο του κέντρου. Άλλωστε βρίσκεται και στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Άρη κάτι που έχει επίσης την δική του ιδιαίτερη σημασία για τον 30χρονο μέσο. Απολαμβάνει την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, θα ήθελε να την παρατείνει ακόμα περισσότερο και οι καλές εμφανίσεις θα τον βοηθήσουν ακόμα περισσότερο γι αυτό. Ένας νέος κύκλος επαφών για την ανανέωση του συμβολαίου του ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, “πάγωσε” στην πορεία και δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί σύντομα…

 

 

 

 

To Top