Το “μενού” της μεγάλης βραδιάς: Λιμόζ, Γιαννάκης και εκπλήξεις

Αντίπαλος του Άρη στο φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη που θα γίνει στις 7 Μαΐου θα είναι η γαλλική Λιμόζ, στην οποία είναι προπονητής ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών θα τιμήσουν με την παρουσία τους πολύ μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης και αντίπαλος. 

Ανάμεσα τους θα είναι δυο μεγάλοι Γάλλοι άσοι του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα της Λιμόζ, ο Ρισάρ Ντακουρί και ο Στεφάν Οστρόφσκι.

Έχουν προσκληθεί ακόμη παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι του Γκάλη όπως ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Ντίνο Μενεγκίν, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Νίκος Φιλίππου, ο Μιχάλης Ρωμανίδης κ.α.. Επίσης πρόσκληση έλαβε ο Λάζαρο Λέσιτς που ήταν πολύ κοντά στον Γκάλη αλλά και εκπρόσωποι της ομάδας του ΠΑΟΚ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και αρχές του ’90 όπως οι Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος και Φασούλας. Θα υπάρξουν βέβαια και άλλες πολλές εκπλήξεις, οι οποίες θα γίνουν γνωστές το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς είναι σε εξέλιξη πολλές συζητήσεις και  επαφές ώστε η εκδήλωση να έχει τη λάμψη που αρμόζει στον μεγάλο Νίκο Γκάλη.

To Top