Το Μεσολόγγι ανακοίνωσε τον Τόντρικ Γκότσερ

Το Μεσολόγγι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόντριγκ Γκότσερ για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον 27χρονο γκαρντ να συνεργάζεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τον Ντίνο Καλαμπάκο.

O Τόντρικ Γκότσερ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μεσολογγίου, το οποίο επισημοποίησε τη συμφωνία με τον έμπειρο περιφερειακό για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ο 27χρονος γκαρντ δεν είναι άγνωστος των ελληνικών παρκέ αφού στο παρελθόν έχει παίξει σε Κόροιβο και Ήφαιστο, κάνοντας ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του σε αμφότερες ομάδες.

Στην πρώτη μάλιστα, είχε συνεργαστεί με τον Ντίνο Καλαμπάκο (2016/17), στην παρθενική επαγγελματική σεζόν του.

Πέρσι, ο Τόντρικ Γκότσερ αγωνίστηκε στην Μπεσίκτας (ήταν συμπαίκτης με τον Σακίλ ΜακΚίσικ), ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν βρισκόταν στην ΜΖΤ Σκοπίων.

“Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τον Toddrick Gotcher. Ο Αμερικάνος ύψους 1.93εκ, γκάρντ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Texas Tech και φέτος ξεκίνησε με την MZT Skopje Aerodrom.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη από τον Κόροιβο (2016-17) και έχει αγωνιστεί σε Cholet Basket (2017-18), Ήφαιστο Λήμνου (2018-19) και Besiktas Sompo Japan (2019-20).

Καλώς ήρθες Toddrick” αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Μεσολογγίου.

To Top