ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το μεταγραφικό παζάρι του Άρη

Ένας μήνας απομένει για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με τον Άρη να θεωρείται από τις ομάδες που έχουν κάνει τις ηχηρότερες μεταγραφές, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη παίκτες που μόνο τυχαίοι δεν μπορούν να θεωρηθούν, ενώ το ρόστερ των κιτρινόμαυρων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Εννέα στον αριθμό είναι οι έως τώρα μεταγραφές των κιτρινόμαυρων και αν σε αυτές προστεθούν και οι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, τότε ο αριθμός αυτός φτάνει στις δεκατέσσερις.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν έως τώρα αποκτηθεί είναι οι: Ζερβινιό, Μανού Γκαρθία, Μάρβιν Πίρσμαν, Αντρέ Γκρέι, Μπράντλεϊ Μαζικού, Μπράιαν Νταμπό, Μόουζες Οντουμπάγιο, Ραφαέλ Καμάτσο, Παπέ Σεϊχ Ντιόπ.

Στους παραπάνω προστίθενται και οι Καρακασίδης, Τανούλης, Σγούρος, Παναγίδης και Χατζηιωάννου.

Αξίζει φυσικά να τονιστεί ότι όλοι έχουν αποκτηθεί ως ελεύθεροι, πλην του Καμάτσο, ο οποίος είναι δανεικός από τη Σπόρτινγκ, αλλά και του Μάνου Γκαρθία, του οποίου η μεταγραφή κόστισε 4 εκατομμύρια ευρώ και θεωρείται η ακριβότερη στην ιστορία του Άρη.

Βέβαια οι αποδεσμεύσεις είναι ακόμη περισσότερες, φτάνοντας στις είκοσι μια, με το ρόστερ των κιτρινόμαυρων να αλλάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Από τους κιτρινόμαυρους έφυγαν οι: Κριστιάν Γκάνεα, Δημήτρης Μάνος, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Μπαντού Εντιαγέ, Φακούντο Μπερτόγλιο, Κώστας Μήτρογλου, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Λερίν Ντουάρτε, Γιόχαν Μπεναλουάν, Κριστιάν Λόπεζ, Μοχάμαντ Αλί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λούμορ, Παναγιώτης Σενγκέργκης, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, Εμάνουελ Σάκιτς, Κυριάκος Ασλανίδης, Αλί Αντέμ, Γιώργος Δεληζήσης, Χαβιέ Ματίγια.

To Top