Το… μπάχαλο της Σούπερ λίγκας συνεχίζεται!

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης το διοικητικό εφετείο έκανε δεκτό το αίτημα της ΓΓΑ για την αναστολή των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει ο Ολυμπιακού Βόλου και η Καβάλα. Γνωστό αυτό, πλέον. Μόνο που το μπάχαλο της Σούπερ λίγκας αναμένεται να συνεχιστεί!

Και εξηγούμαστε: Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας αρχίζουν να ελπίζουν περισσότερο αφού περιμένουν από την ΕΕΑ να πάρουν το πολυπόθητο πιστοποιητικό για να αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορία, όπως λέει κι ο κανονισμός. 

Παρόλα αυτά όμως, η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, επειδή εκκρεμεί η υπόθεση της προσφυγής της Λάρισας και του Πανσερραϊκού στο διαιτητικό δικαστήριο, για να πάρουν τις θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Κάτι, που αποτελεί και δεδικασμένο λόγω της δικαίωσης του Αστέρα Τρίπολης επί του Ηρακλή. 

Η ΕΠΟ δεν έχει ορίσει ακόμη δικάσιμο για την προσφυγή της Λάρισας και του Πανσερραϊκού και ενδεχομένως η Σούπερ Λίγκα να δώσει το «πράσινο φως» για να αγωνιστούν ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας στην πρώτη κατηγορία. Αλλά μην βιάζεστε…

 

Εάν στην συνέχεια Λάρισα και Πανσερραϊκός δικαιωθούν, τότε μπορούν να αντικαταστήσουν τις δύο ομάδες που ανέβηκαν από την Football League! Μπάχαλο!

 

Η λογική λέει πως πρέπει να περιμένουν το διαιτητικό εφετείο στην Σουπερ Λίγκα πριν αποφασίσουν, αλλά έχει χαθεί ήδη πολύς χρόνος και κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασιστεί.

To Top