ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μυαλό από σήμερα αποκλειστικά και μόνο στο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Λίγα μόλις 24ωρα περιθώριο στον Άρη για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι “κιτρινόμαυροι” στρέφουν από σήμερα το μυαλό τους στην ρεβάνς του 0-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, θέλοντας την Πέμπτη στο Περιστέρι, το αποτέλεσμα που θα τους δώσει το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι παρελθόν. Ο Άρης μπορεί να μην πέτυχε την 2η φετινή εκτός έδρας νίκη του, αλλά κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να “κλειδώσει” την συμμετοχή του στα πλέι οφ και την 5η θέση.

Πλέον, αυτό που απασχολεί είναι ο επαναληπτικός με τον Ατρόμητο. Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος πόθος του φετινού Άρη και για να γίνει πράξη, θα πρέπει αρχικά να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στους “4”, ώστε να πλησιάσει ένα βήμα πιο κοντά στην διεκδίκησή του.

Ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται σήμερα και αύριο να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, καθώς την Τετάρτη θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα.

Προβλήματα τραυματισμών από τον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπάρχουν για τον Άρη, ενώ δεν αποκλείεται στην διάθεσή του την Πέμπτη, ο Γερμανός κόουτς, να έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του ρόστερ.

 

To Top