ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το νέο “φρένο” για Σαντίκου, ο Λόπεζ και η… τρίτη επιλογή!

Ο Άρης επιχείρησε μία νέα προσπάθεια προσέγγισης της Λεβάντε για την απόκτηση του Αρμάντο Σαντίκου, όμως οι απαιτήσεις των Ισπανών έβαλαν και πάλι… φρένο.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν διακαώς τον 29χρονο επιθετικό από την Αλβανία, ωστόσο, η Λεβάντε δέχεται να τον παραχωρήσει μόνο με πώληση και όσα ζητάει αυτή τη στιγμή ο ισπανικός σύλλογος, αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για την απόκτησή του.

Το ποσό δεν είναι απλησίαστο για τον Άρη, ωστόσο, οι ιθύνοντες του κρίνουν πως είναι μεγάλο και σε συνδυασμό με το συμβόλαιο του παίκτη θα ανοιχτούν αρκετά. Γι αυτό και εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις…

Εκτός από τον Κριστιάν Λόπεζ, με τον οποίο είναι σε συζητήσεις, ο Άρης εξετάζει και μία ακόμα περίπτωση για την κορυφή της επίθεσής του.

Πρόκειται για μία αξιόλογη περίπτωση, η οποία αν προχωρήσει, ίσως και διαφοροποιήσει τα δεδομένα στην περίπτωση του Λόπεζ. Με τον 31χρονο Ισπανό, οι “κιτρινόμαυροι” είναι σε διαπραγματεύσεις, στο οικονομικό δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα, όμως υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις, γι αυτό και εξετάζονται άλλες περιπτώσεις.

Οι άνθρωποι του Άρη δεν είναι διατεθειμένοι να βιαστούν στο θέμα του επιθετικού, καθώς θέλουν να κάνουν φέτος την καλύτερη δυνατή επιλογή.

To Top