Το νικηφόρο «ποδαρικό» της Κ-17, με το φακό του PRESSARIS (photogallery)

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2012 η Κ-17, επικρατώντας της Κέρκυρας με 3-1 στη Σουρωτή στο εξ αναβολής ματς για την 4η αγωνιστική του πρώτου γύρου κι έτσι αναρριχήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου και συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ (αμφότεροι έχουν από 20 βαθμούς).

Ο Άρης, είχε την κατοχή της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε εύκολα να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει σωρεία ευκαιριών. Το παιχνίδι εκτυλίχθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου, ενώ δεν έλειψαν οι προσωπικές μονομαχίες και τα δυνατά μαρκαρίσματα.

Πρώτος σκόρερ των “κίτρινων” για τη νέα χρονιά χρίστηκε ο Ιγνατίδης, ο οποίος στο 17′ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε στα δίχτυα της Κέρκυρας (1-0). Έξι λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Πασχαλίδης ανέβασε στα δύο τα τέρματα της ομάδας του με όμορφο πλασέ (2-0). Στο 80′ ο Ιγνατίδης έπιασε το σουτ, η μπάλα προσέκρουσε στα πόδια του Πισσιάνη, και στην εξέλιξη της φάσης ο Βαρότσης, όντας ο τελικός αποδέκτης, διαμόρφωσε το 3-0. Το μόνο που κατόρθωσαν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 88′ με όμορφη σέντρα-σουτ του Δουκάκη από πλάγια θέση.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Σινάδος, Μήτρου, Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Φούσκας (71′ Βαλαής), Μπελούλης, Πασχαλίδης (79΄ Κιβρακίδης), Ιγνατίδης (84′ Παπουτσής), Βασιλούδης (61′ Βαρότσης), Αλταλίκης (58′ Ζήσης).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Πισσιάνης, Λουκάκης, Λαμπούρας (72′ Μαυρανδρέας), Νίκας, Ντεντές, Μπαμιόγλου, Γαρδικιώτης, Λούβρος (50′ Ρίκος), Φωτεινός, Μαβίλης (74’Αυλωνίτης), Σουρβίνος (54′ Γράψας).

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/k17_kerkyra{/gallery}

To Top