ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ντεμπούτο του Αναγνωστόπουλου

Με τη συμμετοχή 501 ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Για να φτάσουμε σε αυτό τον αριθμό, βέβαια, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση οκτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έπρεπε να περιμένουν μία ολόκληρη χρονιά για να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους.

Σε σχετική του αναφορά το FL News, εξειδικευμένο στο ρεπορτάζ της Football League, αναφέρει ότι: “τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα κατέγραψαν οι Χρήστος Κατσαντώνης, Γιάννης Τοπτίδης (ΑΟ Τρίκαλα), Θανάσης Κάμπας, Άγγελος Γολιδόπουλος (Αγροτικός Αστέρας), Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος (Άρης), Στέλιος Κυπραίος (Πανελευσινιακός), Γιώργος Κοντογιάννης (ΟΦΗ) και Νίκος Κόττας (Καλλιθέα).

Ο Κατσαντώνης μπήκε στο 90′ του αγώνα Τρίκαλα – Παναιγιάλειος και ο συμπαίκτης του, Τοπτίδης στο 83′. Στο ματς Πανελευσινιακός – Αγροτικός Αστέρας βασικός ήταν ο 19χρονος τερματοφύλακας, Κυπραίος για τους γηπεδούχους. Για την ομάδα του Ευόσμου πέρασε στο 58′ ο Γολιδόπουλος και βρήκε δίχτυα, ενώ στο 73′ αντικατέστησε τον τερματοφύλακα, Γουναρίδη ο Κάμπας.

Βασικός στην εστία του Άρη ήταν ο Αναγνωστόπουλος, ο Κόττας της Καλλιθέας χρησιμοποιήθηκε στο 67′, ενώ στο 59′ μπήκε στο παιχνίδι ΟΦΗ – Αιγινιακός ο Κοντογιάννης”.

To Top