Ο Νεϊμάρ παρακάλεσε τον προπονητή του να κάνει ντεμπούτο με την Μπαρτσελόνα κόντρα στον… Πρόμπιερζ! (videos)

Αν και χρειάστηκε να παρακαλέσει τον προπονητή του, ο Νεϊμάρ πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς αγωνίστηκε για 13 λεπτά στο φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ (2-2).

Μπορεί να χρειάστηκε να παρακαλέσει για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο, όμως αυτό έγινε στο 78′ του φιλικού με τη Λέγκια Γκντανσκ και ο Νεϊμάρ πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Καταλανών. Ο Χεράρδο Μαρτίνο τον άφησε στον πάγκο, όπως αναμενόταν, με τον Βραζιλιάνο να ικετεύει για να γίνει αλλαγή, όπως φαίνεται και σε ένα από τα βίντεο που ακολουθούν.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα στο 2-2 των «μπλαουγκράνα» με τους Πολωνούς. Το σκορ άνοιξε ο Μπιένιουκ στο 14′ για να ισοφαρίσει ο Σέρχι Ρομπέρτο στο 25′. Στο 50′ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Γκρζέλστσάκ για να διαμορφώσει με υπέροχο γκολ το τελικό αποτέλεσμα ο Μέσι στο 57′.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Πίντο (46′ Όιερ), Μοντόγια (63′ Εσπινόσα), Σέρχι Γκόμες (63′ Πλάνας), Μπάρτρα (63′ Μπανιάκ), Αντριάνο (63′ Σαμπέρ), Σονγκ (63′ Πάτριτς), Ντος Σάντος (63′ Ίλιε), Σέρχι Ρομπέρτο (63′ Φεμένια), Αλέξις (78′ Νεϊμάρ), Μέσι (76′ Ντονγκού), Τέγιο (22′ Ρομάν).

To Top