Το οικονομικό είναι η… “ταμπακέρα” για τις ακαδημίες! Αποφασίζουν για τεχνικό διευθυντή

Η αγωνία των γονέων και των παιδιών που ανήκουν στις ακαδημίες του Άρη συνεχίζεται, την ώρα που άρχισαν να γίνονται συζητήσεις των διοικούντων και της ΠΑΕ στην κατεύθυνση να βρεθεί μια ουσιαστική λύση, ώστε να διαφυλαχθεί ένα τόσο ζωτικής σημασίας κύτταρο του συλλόγου.

Όλη η ουσία, η “ταμπακέρα” είναι το οικονομικό σε ότι αφορά το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση στις ακαδημίες κι αν θα καταφέρουν να συνεχίσουν την πολύ καλή προσπάθεια των τελευταίων χρόνων. Μετά από τις τελευταίες συσκέψεις αυτό που ζητάει η πλευρά του ΑΣ είναι να πηγαίνουν στις ακαδημίες όλα τα χρήματα των συνδρομών κι εφόσον υπάρχει έλλειμμα (εάν δεν φτάνουν τα χρήματα αυτά για να καλύψουν τις ανάγκες) να καλύπτεται από την ΠΑΕ. Η τελευταία αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο, με βάσει τις γενικότερες δυσκολίες που υπάρχουν.

Από κει και πέρα, αποφασίστηκε να προσληφθεί ένας τεχνικός διευθυντής και μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείονται οι ανακοινώσεις.

Σε ότι αφορά τα γήπεδα, ο ΑΣ θα δεχθεί προσφορές, ώστε να προκριθεί ποια είναι η πιο συμφέρουσα για τον σύλλογο. Ο ερασιτέχνης αυτήν την στιγμή έχει ορίσει τετραμελή επιτροπη για τις ακαδημίες (Ναούμ, Παρασκευόπουλος, Πλαγάκος, Ανδρεάδης) και η ανάγκη εξεύρεσης λύσης είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία κι επιβεβλημένη!

To Top