Συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο γιος του Μαζίνιο

Μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο γιος του πρώην προπονητή του Άρη, Μαζίνιο Τιάγκο Αλκάνταρα σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου καθώς έχει συμφωνήσει με τους «κόκκινους διαβόλους» και αυτό που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

Η Γιουνάιτεντ για να φέρει τον Αλκάνταρα στο “Ολντ Τράφορντ” θα πληρώσει την ρήτρα των 19,9 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα, όπως ορίζεται από το συμβόλαιο του Ισπανού στους Καταλανούς το οποίο τελειώνει το 2015.

Σύμφωνα με όσο αναφέρουν οι Βρετανοί ο ταλαντούχος μέσος έχει συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα συμβόλαιο που περιλαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακόμα η διάρκεια.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν μετά το Σαββατοκύριακο αλλά από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει κάποιο κόλλημα στην μεταγραφή. Ο Αλκάνταρα εδώ και καιρό ήθελε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, διότι δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε την περασμένη σεζόν.

Ο 22χρονος αποτελεί το «next big thing» του ισπανικού ποδοσφαίρου και ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του Euro Under-21 με την Εθνική Ισπανίας, σκοράροντας χατ-τρικ στον τελικό επί της Ιταλίας.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους στο Μάντσεστερ που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση του Τιάγκο Αλκάνταρα πριν τρία χρόνια, ήταν ο Μάρτιν Φέργκιουσον διευθυντής σκάουτινγκ της Γιουνάιτεντ και αδερφός του Σερ Άλεξ.

To Top