ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «παζλ» στην αμυντική γραμμή και η θέση του αριστερού μπακ

Η αμυντική γραμμή του Άρη για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο αποτελεί «παζλ», καθώς ο Μίχαελ Ένινγκ πρέπει να καλύψει δύο βασικές θέσεις.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Φραν Βέλεθ και Μιχάι Κόρχουτ θα είναι εκτός αγώνα, λόγω τιμωρίας από την συμπλήρωση κίτρινων καρτών.

Οι επιλογές για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό αυτή τη στιγμή είναι δύο. Είτε να αφήσει το δεξί άκρο της άμυνας ο Λίντσεϊ Ροζ και να επιστρέψει στα στόπερ, είτε να αγωνιστεί εκεί ο Ούγκο Σόουζα, που έπαιξε βασικός στο Αγρίνιο, αλλά ως δεξί μπακ.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη. Σε παλαιότερα ματς που έλειψε ο Κόρχουτ κλήθηκε ο Λούκας Σάσα να τον καλύψει, αλλά φάνηκε παράλληλα και η αδυναμία της μεσαίας γραμμής να διαχειριστεί τα ματς χωρίς τον Βραζιλιάνο.

Από την στιγμή που η ΕΠΟ δεν έβγαλε δελτίο στον νεαρό Παναγιώτη Σενγκέργκη, ο οποίος θα έπαιρνε φανέλα βασικού σύμφωνα με όσα είπε ο Ένινγκ, ο Άρης θα ψάξει και άλλες λύσεις.

Πέραν του Σάσα, στα αριστερά της άμυνα μπορεί ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί είτε ο Σόουζα είτε ο Ροζ, παρότι δεν είναι η φυσική τους θέση και το αριστερό πόδι και των δύο είναι το αδύναμο.

Όσον αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί μπορεί να αγωνιστεί μεταξύ άλλων, και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, εφόσον βρίσκεται σε καλή κατάσταση, και να επιστρέψει έτσι σε αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν 1,5 μήνα.

To Top