Το παλάτι των 10.000.000 ευρώ

Δεν χρειάστηκε και πολύ χρόνος ώστε να διαρρεύσει στο μικρό χωριό Sonning του Berkshire ότι κάποιος αγόρασε ένα από τα καλύτερα σπίτια της περιοχής, αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών, την έπαυλη Grade II στις όχθες του ποταμού Τάμεση. 

Μόνο που ο αγοραστής δεν είναι ο οποιοσδήποτε πλούσιος κύριος, αλλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ! 

«Μου το είπαν από την τοπική εκκλησία» λέει ένας 78χρονος κάτοικος της περιοχής, αρχιτέκτονας και συμπληρώνει: «Ειλικρινά να το πιστέψω; Γιατί διάλεξε το Sonning; Είναι ένα υπέροχο μέρος, πάνω στο ποτάμι, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βρίσκει χρόνο να περνάει εδώ, ενώ η δουλειά του είναι στην Αμερική».

Μετά τον γάμο του στη Βενετία, τον περασμένο μήνα, ο Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν, της οποίας η έδρα είναι το Λονδίνο, εμφανίζονται να έχουν διαλέξει ως οικογενειακή κατοικία την έπαυλη στο Sonning, στο Berkshire.

Το εννέα υπνοδωματίων σπίτι έχει τη δική εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, σπα, κελάρι και λεμβοστάσιο, καθώς και ένα ξεχωριστό-σπίτι ξενώνα για τους επισκέπτες και το προσωπικό.  Περιτριγυρισμένο από δέντρα και κήπους προσφέρει στο ζεύγος ιδιωτικότητα και ηρεμία.

Οι κάτοικοι είδαν τον Κλούνεϊ και την Αλαμουντίν στην παμπ του χωριού, The Bull Inn, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι οποίοι είχαν ήδη επισκεφτεί το σπίτι. Ένας κάτοικος έγραψε στο Twitter: «Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αγόρασε ένα σπίτι στο χωριό μου και τώρα πίνει στην τοπική παμπ. Θα γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι».

Από ότι φαίνεται το ζευγάρι «σημάδεψε» την περιοχή μετά την περσινή του επίσκεψη στο κοντινό, όπου βρέθηκαν εκεί λόγω των γυρισμάτων της ταινίας του Κλούνεϊ «The Monuments Men».

Πηγή: thetoc.gr

To Top