Το… παράπλευρο κέρδος της χθεσινής πρόκρισης

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξήρε την αγωνιστική συνέπεια των παικτών του στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό. Ο Αντώνης Ασημακόπουλος μίλησε με πολύ καλά λόγια για την προσφορά των “μικρών”. Επί της ουσίας οι Μποχωρίδης, Δήμας κατά κύριο λόγο και οι Τσακαλέρης, Μούρτος δευτερευόντως είχαν σημαντικό μερίδιο στη χθεσινή νίκη…

Ο αρχηγός του Άρη δήλωσε χθες στο PRESSARIS πως “θεωρώ πως τα νεαρά παιδιά ήταν αυτά που έκαναν σήμερα τη διαφορά και όχι οι έμπειροι παίκτες. Το λέω αυτό διότι από τους έμπειρους παίκτες ξέρεις τι να περιμένεις. Οι μικροί όμως έδωσαν πολύ σημαντικές λύσεις και μας βοήθησαν να κερδίσουμε έναν αγώνα που έκρυβε παγίδες. Εμείς φροντίσαμε να πάρουμε τα μέτρα μας, να είμαστε σοβαροί για να μην έχουμε πρόβλημα”.

Αυτό ήταν άλλο ένα κέρδος, πέρα από τη νίκη. Ο Τάσος Δήμας έβγαλε άμυνες, περιόρισε την δράση του (Γιάννη) Αντετοκούμπο, βοήθησε στην επίθεση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πέρα από την συνολικά καλή παρουσία του, ήταν αυτός που “ξελάσπωσε” τον Άρη σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα. Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με δύο συνεχόμενα τρίποντα έκανε το εύθραυστο +9 (61-52), +15 (67-52), αποδεικνύοντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις. Αυτό έκαναν και οι άλλοι δύο “μικροί”, ο Ευθύμης Τσακαλέρης και ο Σπύρος Μούρτος στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκαν, κυρίως μέσα από την άμυνα τους.

 

To Top