Το παραδέχονται κι ανοικτά στην ΕΟΚ! “Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα έχει μια υπεροχή φιλάθλων στην Κρήτη!”

Επισήμως η ΕΟΚ παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει ισονομία στον τελικό του κυπέλλου! Ο αντιπρόεδρός της, Αριστείδης Γκολέμης σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του τόνισε με βεβαιότητα την παρουσία περισσότερων φιλάθλων του Παναθηναϊκού στα Δύο Αοράκια!

Οι δηλώσεις του κ. Γκολέμη έγιναν στον “Αρένα”:

Για την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια στις δύο ομάδες: “Είναι απόφαση της αστυνομίας να μην δοθούν εισιτήρια για να γίνει ο αγώνας. Στην συνέλευση που έγινε στην Κρήτη και βρισκόταν ο πρόεδρος του Άρη και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού και οι δύο μεριές ζήτησαν 1000 εισιτήρια αλλά η αστυνομία ήταν κάθετη. Οι ομάδες θα πάρουν 50 προσκλήσεις η κάθε μία. Ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο των δύο ομάδων επειδή φοβούνται επεισόδια όπως είχαν γίνει και παλαιότερα. Επίσης τα εισιτήρια δεν θα δοθούν σε όλα τα εκδοτήρια. Αύριο θα παρθεί η απόφαση για το σε ποια εκδοτήρια θα εκδοθούν. Από εκεί και πέρα ο καθένας με την ταυτότητα του μπορεί να πάρει μόνα ένα εισιτήριο ακόμα και αν είναι από Θεσσαλονίκη η Αθήνα. Το εισιτήριο θα είναι ονομαστικό και πάνω θα γράφει το όνομα, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό θέσεως. Ζητήσαμε και εμείς να δοθούν εισιτήρια αλλά η αστυνομία ήταν κάθετη”.

Για το αν θα έχει μειονέκτημα ο Άρης καθώς ο Παναθηναϊκός έχει παραπάνω οπαδούς στην Κρήτη: “Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ζήτησε η Ένωση Μακεδόνων Κρήτης ένα πάρα πολύ μεγάλο νούμερο εισιτηρίων. Υπάρχουν σύνδεσμοι του Άρη στην Κρήτη και επειδή τα εισιτήρια θα είναι σκόρπια δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Από εκεί και πέρα σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα έχει μια υπεροχή φιλάθλων στην Κρήτη. Την προηγούμενη βδομάδα σκεφτόμασταν να κάνουμε τον τελικό άλλου όμως ο Δήμος και η περιφέρεια καλύπτουν όλα τα έξοδα κάτι που είναι πολύ σημαντικό”.

Για το γήπεδο του τελικού: “Το γήπεδο είναι φανταστικό, το καλύτερο στην Ελλάδα και πολύ ασφαλές. Χωράει 5200 αλλά θα μπουν 4900 φίλαθλοι. Είναι τόσο ασφαλές που δεν μπορούν να συναντηθούν οι φίλοι των δύο ομάδων. Το μόνο πρόβλημα είναι στην πρόσβαση καθώς υπάρχει μονάχα ένας δρόμος σε μια απομακρυσμένη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο. Εκεί υπάρχει πρόβλημα”.

Για το γεγονός πως η αστυνομία φοβάται: “Η αστυνομία είναι τόσο πανικοβλημένη από τις ευθύνες που τους ρίχνονται. Μας είπαν πως αν γίνουν επεισόδια θα βρίσκονται δύο στρατηγοί εκτός υπηρεσίας. Αυτό που φοβούνται είναι η διαμονή και το τι θα γίνει το βράδυ, μην σπάσουν μαγαζιά και γίνουν επεισόδια. Δυστυχώς επεισόδια ακόμα γίνονται, όπως για παράδειγμα πέρυσι στο φάιναλ φορ  γυναικών στον Βόλο. Συναντήθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού και έγινε μακελειό. Με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί προκαλούν προβλήματα που όμως πολλές φορές τα δημιουργούν και οι ομάδες”.

Για τα προβλήματα της ομοσπονδίας: “Τα έσοδα φέτος της ομοσπονδίας από 6.400.000 κόπηκαν στο 1.400.000. Επιπλέον, η σύμβαση με την ΕΡΤ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει. Έχουμε να παλέψουμε για πολλά πράγματα. Υπάρχει και η Wild Card που την δικαιούμαστε απόλυτα καθώς έχουμε διακρίσεις ενώ έχουμε φιλοξενήσει και πολλές διοργανώσεις. Το να την βάζουν σε πλειστηριασμό είναι δεν είναι  καθόλου αθλητικό. Χρήματα δεν έχουμε αλλά θα δούμε τι θα κάνουμε. Η χώρα μας το αξίζει γιατί πρωταγωνιστεί και σε Εθνικές και συλλογικά. Δεν μιλάω μόνο για τους άντρες αλλά για όλα τα τμήματα”.

 

To Top