Το παρασκήνιο της επιλογής των νέων διαιτητών!

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι επιλογές των μελών της ΚΕΔ για τους νέους πίνακες διαιτητών λόγω της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε για την ΕΠΟ αλλά και λόγω του θορύβου που έχει δημιουργηθεί και διογκώνεται.

Εκτός πίνακα Σούπερ Λιγκ βρέθηκε ο Δημήτρης Κύρκος ο οποίους ουσιαστικά “τελείωσε” μετά τον περυσινό αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακού.

Στη Φούτμπολ Λιγκ υποβιβάστηκε ο Σπύρος Σελίμος λόγω χαμηλής βαθμολογίας.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ειδικά στην περίπτωση του δεύτερου έπαιξε ρόλο ότι προέρχεται από την ΕΠΣ Λακωνίας η οποία θεωρείται από τις πιο ακραιφνείς αντιπολιτευόμενες ΕΠΣ.

Στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία επανήλθαν τρία πρόσωπα γνωστά από το παρελθόν.

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος που την πρώτη φορά είχε μείνει για τέσσερα χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, επέστρεψε.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι σε λίγους μήνες η ΕΠΣ Ηλείας έχει εκλογές…

Ο Σταύρος Μάνταλος είχε υποβιβαστεί πέρυσι στη Φούτμπολ Λιγκ με την κατηγορία ότι στους περίφημους διαλόγους για τα στημένα είχε ακουστεί να μιλά υποτιμητικά για τον Πιλάβιο.Ένα χρόνο μετά η κατάσταση εξομαλύνθηκε και επανήλθε.

Ο Απόστολος Αμπάρκιολης είναι ένας διαιτητής που έχει ταλαιπωρηθεί. Έχει δεχθεί επίθεση στο κατάστημα που εργαζόταν, το όνομά του είχε εμπλακεί στην έρευνα του ΣΔΟΕ, ενώ πρόσφατα είχε την περιπέτεια με τον Αλ. Κούγια ο οποίος μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα πλέι οφ τον «έσυρε» στο αστυνομικό τμήμα έπειτα από υποβολής μήνυσης για εξύβριση από άνθρωπο της Παναχαϊκής.

Οι κακές γλώσσες λένε πως η επιλογή Αμπάρκιολη έγινε και για να ερεθίσει τον ούτως ή άλλως οξύθυμο «έκπτωτο» πρόεδρο της Παναχαϊκής.

Επίσης στη Σούπερ Λίγκα μπήκε ο Στέφανος Μαντάκης που ήταν ηλικιακά στο όριο, ο Κώστας Ιωαννίδης που είχε μια πολύ καλή χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Κύζας που επίσης τα πήγε πολύ καλά και ο Λιαχούδης ο οποίος επικράτησε άλλων επιλογών.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ίσως να έπαιξε ρόλο η θέση που έχει στην ΕΠΣ Μακεδονίας συγγενικό του πρόσωπο.

Από τον πίνακα των παρατηρητών ο Σκουφίτσας υποβιβάστηκε στη Φούτμπολ Λιγκ ενώ ο Μιντιούρης τέθηκε τελείως εκτός.

Για τον Μιντιούρη λέγεται ότι μπήκε θέμα να είναι ένας από την ΕΠΣ Σερρών στον πίνακα παρατηρητών και προτιμήθηκε ο Γ. Αμυγδαλής.

Στον πίνακα προστέθηκαν ο Χατζής από την ΕΠΣ Καρδίτσας, το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Σπ. Παπαδάκος από την ΕΠΣ Λακωνίας και οι Βέλλιος, Πολατιάν, η επιλογή του οποίου λέγεται ότι έχει background.

Τέλος όσον αφορά τους βοηθούς, αρχικά ανακοινώθηκε η αποπομπή του Μποζατζίδη ο οποίος μαζί με τον επίσης διεθνήΠάνου, θεωρήθηκαν μεγάλοι σε ηλικία και θυσιάστηκαν στο βωμό της ανανέωσης.

Ωστόσο αργότερα, μετά την ανακοίνωση των πινάκων, υπήρξε αποκατάσταση για τον Μποζατζίδη που παράμεινε στον πίνακα των βοηθών.

Πηγή: soccerplus

To Top