Το παρασκήνιο της συνάντησης! Οι… επιθυμίες της ΠΑΕ και η ξεκάθαρη θέση για αποχώρηση Μανιά-Κύργια

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο εκπρόσωπος των Μανιά και Κύργια, Κίμωνας Κοκορόγιαννης που είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Πάνο Στεφανίδη αλλά και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε δεύτερο πλάνο.

Επρόκειτο για μία συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει εδώ και ένα μήνα και απολύτως φυσιολογικά της αποδόθηκε ο τίτλος του “σήριαλ”, καθώς όδευε από αναβολή σε αναβολή.

Από πλευράς Άρη υπήρξε δια στόματος επιθυμία τόσο του προέδρου όσο και του προπονητή της ομάδας να βρεθεί μία “χρυσή τομή”, ώστε Μανιάς και Κύργιας να παραμείνουν στο σύλλογο τη νέα χρονιά και να αναλάβουν ηγετικό ρόλο. Ωστόσο, δεν υπήρξε κάποια σαφής πρόταση, στην προκείμενη οικονομική, για να μεταπειστούν οι παίκτες και να παραμείνουν στην ομάδα. Ισως αυτό ήταν το κομβικό σημείο της όλης συζήτησης, καθώς με αυτό τον τρόπο αδυνατείται να βρεθεί φως στο τούνελ…

Για ακόμα μία φορά εκδηλώθηκε μέσω του εκπροσώπου τους η επιθυμία και των δύο να αποτελέσουν παρελθόν από τους “κίτρινους” και να συνεχίσουν σε άλλο σύλλογο την καριέρα τους, δεδομένης της κατάστασης που υπάρχει στον Άρη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κίμων Κοκορόγιαννης τόνισε για μία ακόμα φορά την διάθεση των ποδοσφαιριστών να μην κινηθούν σε κατάθεση προσφυγής. Φυσικά, μία τέτοια κίνηση απορρέει από την επιθυμία των ποδοσφαιριστών αυτή την περίοδο, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το αντίθετο στο άμεσο μέλλον.

Η συζήτηση έληξε εκεί με τις δύο πλευρές να αφήνουν στον… αέρα ενδεχόμενη νέα συνάντηση τις επόμενες μέρες.

Είναι γνωστό άλλωστε πως τόσο ο Μανιάς όσο και ο Κύργιας έχουν το δικαίωμα αυτό και θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν μήνες τώρα. Ειδικά ο νεαρός αμυντικός στον οποίο οφείλεται και ένα μεγάλο ποσό του φετινού συμβολαίου. Ο λόγος πλέον ανήκει στους δύο παίκτες, οι οποίοι θα είναι και αυτοί που θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις γύρω από όλα αυτά τα ζητήματα.

Εν αρχή, υπάρχει η επιθυμία της αποδέσμευσης και των δύο, χαρίζοντας αρκετά χρήματα στον Άρη. Έπειτα η εύρεση μία πρότασης που μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά και τον Άρη, ενώ τελευταία και πιο οδυνηρή για τον Άρη επιλογή είναι η κατάθεση προσφυγής, ώστε να κερδίσουν και επίσημα την ελευθέρας του.

To Top