Το πιστεύω του Αγκάνθο για τον “καλύτερο πολεμιστή” αποτυπώθηκε στο… “Vamos” της Τούμπας!

Μια εικόνα δεν πρόκειται να ξεχάσουν εύκολα οι οπαδοί του Άρη από το ντέρμπι της Τούμπας. Την έκφραση του Νταβίντ Αγκάνθο όταν σκόραρε και μείωσε σε 3-1 και την πίστη που έβγαινε για την ανατροπή μέσα από το “vamos” του Ισπανού. Αυτός είναι ο Αγκάνθο και όσοι είχαν προσέξει τον λογαριασμό του στο twitter απλώς επιβεβαίωσαν την ποιότητά του.

Ποιότητα που δεν περιορίζεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά διακρίνεται και στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις, παντού… Ο Αγκάνθο έχει γίνει το σημείο αναφοράς του φετινού Άρη. Δικαιότατα, γιατί έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες που έχει παίξει με τον Άρη, γιατί είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης του φετινού ρόστερ.

Είναι, όμως, και αυτός που προσπαθεί να αφυπνίσει και τους υπόλοιπους, να τους κάνει να πιστέψουν πιο πολύ, όπως έκανε μέσα στη Τούμπα στη διάρκεια του ντέρμπι.

Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Αγκάνθο. Είναι πολεμιστής. Γι’ αυτό και ταίριαξε απόλυτα στον Άρη, τον “θεό του πολέμου”. Και όπως ο ίδιος συστήνεται στο twitter μέσα από μια ισπανική ρήση “ο καλύτερος πολεμιστής δεν είναι αυτός που θριαμβεύει σε όλες τις μάχες, είναι αυτός που επιστρέφει χωρίς φόβο στις μάχες”. Αυτό το πνεύμα πρέπει να διαχυθεί σε όλη την ομάδα…

 

To Top