ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πλάνο για τους “μικρούς” του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ και οι ευκαιρίες τους…

Το φετινό ρόστερ του Άρη διαθέτει παίκτες πρώτης γραμμής, με εμπειρία και ποιότητα, ρολίστες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, αλλά και νεαρούς που με σκληρή δουλειά μπορούν μακροπρόθεσμα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Άκης Μάντζιος θέλει να δώσει στους “μικρούς” όλη την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται, ώστε να είναι αυτοί που μελλοντικά θα κάνουν την διαφορά. Την προσοχή του δεν την κερδίζουν μόνο όσοι έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά και τα παιδιά των τμημάτων υποδομής. Είχε την ευκαιρία πρόσφατα μάλιστα να παρακολουθήσει αγώνα της Κ19 και να ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές.

Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης και Τσαγκαλίδης έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από την πρώτη ομάδα, απ΄ότι οι Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκέργκης και Μαραμρίδης. Έχουν επίσημες συμμετοχές στα πόδια τους, με τον “Μπάγκα” να είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που είναι πιο έτοιμος για περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ήδη ο Άκης Μάντζιος τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή και με τον Παναθηναϊκό και με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μπακούτσης και Τσαγκαλίδης έχουν στοιχεία που αρέσουν στον 51χρονο προπονητή, όμως χρειάζονται πολλή δουλειά για να τον πείσουν ότι αξίζουν άμεσα μία ευκαιρία.

Το ίδιο ισχύει και για τους Μαρτίνη-Αντέμ. Αποκτήθηκαν φέτος το καλοκαίρι από τον Άρη, όμως, ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο για να τους έχει ο Άκης Μάντζιος στα βασικά του πλάνα. Ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο, είναι πολλά υποσχόμενοι, αλλά ακόμα δεν μπορούν να συναγωνιστούν τους συμπαίκτες τους.

Όσοι έχουν το δικαίωμα να παίζουν στην Κ19 του συλλόγου θα συνεχίσουν να το κάνουν για να έχουν ρυθμό, ενώ οι υπόλοιποι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να μην μένουν πίσω. Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, πως επειδή κάποιες φορές δεν χρησιμοποιούνται από τον Άκη Μάντζιο στο εσωτερικό διπλό στις προπονήσεις, τους περιμένει εξτρά πρόγραμμα στη συνέχεια.

 

 

 

 

 

To Top