ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το τετ-α-τετ με τον Ματέο Γκαρσία και τους υπόλοιπους παίκτες…

Ο φωτογραφικό φακός “συνέλαβε” στην χθεσινή προπόνηση του Άρη, τετ-α-τετ του Άκη Μάντζιου με τον Ματέο Γκαρσία.

Ο προπονητής του Άρη συνεχίζει τις κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δουλέψει τόσο στην ψυχολογία τους, όσο και στο τακτικό κομμάτι, επισημαίνοντας διορθώσεις και βελτιώσεις στο παιχνίδι τους.

Είναι γεγονός πως “ποντάρει” πολλά στον Αργεντινό. Αναγνωρίζει πως πέρσι είχε μία δύσκολη χρονιά στον Ερυθρό Αστέρα, όμως, βλέπει την βελτίωση που θέλει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Μάντζιος έχει ρίξει το βάρος στο πώς ο Ματέο… “θα ξαναπάρει το όπλο του”, ζητώντας από τον Αργεντινό περισσότερη αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό στην τελική του προσπάθεια. Να απελευθερωθεί και να ανοίξει… δίαυλο με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Γκαρσία ενώ δουλεύει ιδιαίτερα και στην πίεση ψηλά, δίνοντας βοήθειες στα αμυντικά μπακ, δείχνει την σπουδαία κλάση του με την μπάλα στα πόδια, αλλά απομένει να φωνάξει παρών σε ένα πεδίο στο οποίο διακρίθηκε στην καλύτερη χρονιά της καριέρας, όντας φορώντας την φανέλα του Άρη πριν δυο χρόνια πετυχαίνοντας 12 γκολ: το σκοράρισμα.

To Top