ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πλάνο επιστροφής του Τζεμπούρ

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης, έθεσαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα της περίπτωσης του Ραφίκ Τζεμπούρ τις τελευταίες μέρες, αποφασίζοντας να εγκαταλείψουν τις σκέψεις που υπήρξαν για την έναρξη συζητήσεων με τον Αλγερινό, με απώτερο σκοπό τη λύση του συμβολαίου του.

«Φρένο» αποτέλεσε σε μεγάλο βαθμό, το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 32χρονος φορ, το γεγονός πως για την περίπτωσή του δαπανήθηκε, ως προκαταβολή για να πειστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο να συνεχίσει τον Άρη, ένα διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή και τα δεδομένα της κατηγορίας χρηματικό ποσό, αλλά και η ποδοσφαιρική του ποιότητα-ικανότητα.

Ο Αλγερινός ταλαιπωρείται εδώ και δύο περίπου μήνες από ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες δεν υποχωρούν στο βαθμό που και ο ίδιος θα ήθελε.

Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου, πρόκειται να τεθεί με την έναρξη του δεύτερου γύρου. Τουλάχιστον, αυτό προβλέπει το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ του Άρη, αλλά και τον ίδιο τον Αλγερινό, που επέλεξε το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται υπό την εποπτεία δικού του γιατρού.

Από τη στιγμή που δείχνει διατεθειμένος να προσπαθήσει, προκειμένου να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αλλά και να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο, ακολουθώντας πιστά τη θεραπεία που θα του χορηγηθεί, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα, θεωρείται δεδομένη η εμπιστοσύνη που θα έχει από πλευράς Άρη.

To Top