Το πλάνο του Πρίφτη στην περιφέρεια: Κλεισμένη η βασική τετράδα και αναβαθμισμένος ρόλο σε Πουλιανίτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήθελε, φεύγοντας σήμερα με την Εθνική ομάδα για το Κάουνας, να έχει κλείσει η περιφερειακή γραμμή του Άρη για την επόμενη χρονιά και αυτό έχει συμβεί, καθώς οι κίτρινοι έχουν οριστικά συμφωνήσει και με τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς και με τον Τόρεϊ Τόμας.

Εφόσον την προσεχή βδομάδα δοθεί τέλος στο σήριαλ με την άρση του απαγορευτικού, οι κίτρινοι θα ανακοινώσουν την απόκτηση και του Πάσαλιτς και του Τόμας. Μαζί με τον Σπύρο Μούρτο και τον Νίκο Γκίκα θα είναι οι τέσσερις βασικοί παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις “1” και “2”, ενώ ως πέμπτος γκαρντ λογίζεται ο Στέλιος Πουλιανίτης, που αναμένεται να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο σε σχέση με την πρώτη του περίοδο.

Δεν υπολογίζεται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια είναι εκτός πλάνων Πρίφτη και ήδη αναζητείται ομάδα για να τον αποκτήσει υπό τη μορφή δανεισμού.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τι θα γίνει με τον Τάσο Δήμα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο ο παίκτης να παραμείνει στο ρόστερ των κίτρινων με μειωμένες αποδοχές.

 

To Top