Υπέρβαση ο Νέιμικ αλλά (αγωνιστικά) αξίζει τον κόπο

Ο Ντρου Νέιμικ είναι παίκτης που δεν σου… γεμίζει το μάτι. Τον βλέπεις και δεν περιμένεις πολλά… Κι όμως μέσα στο παρκέ κάνει πολλά περισσότερα από ότι μπορεί κανείς να πιστέψει βλέποντάς τον. Για τον σημερινό Άρη ίσως θεωρηθεί και… υπέρβαση, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει διεργασία ώστε να μειώσει τις απαιτήσεις του και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι κίτρινοι δεν έχουν καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση για την απόκτηση του κοκκινομάλλη σέντερ, όμως είναι πολύ πιθανό να το κάνουν μέσα στη βδομάδα. Ίσως δεν το έχουν κάνει ακόμα γιατί εκκρεμεί η (πολύ σοβαρή) υπόθεση με τον Κώστα Χαρίση.

Ο Πρίφτης, όπως και για τον Τόρεϊ Τόμας, έχει βάλει στο… μάτι τον Ντρου Νέιμικ εδώ και χρόνια, απλά δεν μπορούσε ποτέ να τον πάρει στις ομάδες του λόγω του υψηλού του κασέ. Φέτος τα πράγματα είναι κάπως πιο ευνοϊκά για τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Νέιμικ αποφοίτησε από το φημισμένο Μίσιγκαν Στέιτ (του Μάτζικ Τζόνσον) ως ο κορυφαίος μπλοκέρ στην ιστορία του πανεπιστημίου με 134 κοψίματα, όμως τον ξεπέρασε τον περασμένο Μάρτιο ο Αντρέιαν Πέιν.

 

To Top