Το προφίλ του Κοτσαρίδη: Δεν «κρύβεται», με καλό αριστερό και «μέντορα» τον Τσάνα

Το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα είναι γεγονός για τον Άρη! Μετά τον Διαμαντάκο, Ζαραδούκα, Τάτο, ήρθε η σειρά του Κώστα Κοτσαρίδη!

Γεννημένος στις 12/06/1992 στη Θεσσαλονίκη πολύ γρήγορα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα πρωτεύουσα όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ήταν ο αρχηγός της ομάδα Νέων της ομάδας του Πειραιά και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο του 2009.

Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την εθνική Νέων και έχοντας καλές συστάσεις από προπονητές και τον Σαβέφσκι, (τον είδε αγωνιζόμενο και τον  εντυπωσίασε, η ΑΕΚ πέρσι το καλοκαίρι με συντονισμένες κινήσεις τον συμπερίλαβε στο ρόστερ της θεωρώντας τον ως μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον!

Συμμετείχε σε 5 αγώνες με την αθηναϊκή ομάδα και είχε συνολικό χρόνο συμμετοχής 241 λεπτά.

Πρόκειται για ένα αμυντικό χαφ που ξεχωρίζει στο παιχνίδι για το πάθος και την αγωνιστική του διάθεση. Είναι ένα στοιχείο που τον διακρίνει ιδιαίτερα, όπως και το καλό αριστερό του πόδι. Είναι παίκτης που δεν κρύβεται, ζητάει μπάλα, παίρνει πρωτοβουλίες και ξέρει να κρατάει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο!

Επίσης μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας εάν του ζητηθεί καθώς και σε εκείνη την θέση των εμπιστεύτηκε ο «μέντορας» του, αλλά και προπονητής στην εθνική Κώστας Τσάνας.

Φέτος, οι σχέσεις του με τον προπονητή της ΑΕΚ δεν ήταν και οι καλύτερες καθώς ο Γερμανός κόουτς δεν έδειχνε να τον υπολογίζει με αποτέλεσμα να ζητήσει την άμεση του αποδέσμευσή του. Αυτή έγινε και άνοιξε ο δρόμος για την συμφωνία του με τον Άρη!

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κυμπριχτσής

 

To Top