Το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει έτσι

Μέσα από αυτή τη στήλη εγκαινιάζουμε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας, που για μένα τουλάχιστον είναι πολύ σημαντικός. Χαρές, προβληματισμοί, αναλύσεις, θεωρίες και ανησυχίες, όλα συζητιούνται χωρίς να υπάρχουν ταμπού και προκαταλήψεις.

Ζούμε σε πολύ παράξενους καιρούς και οι μόνες άμυνες που αντέχουν, είναι η λογική και η ειλικρίνεια. Έτσι θα πορευτούμε…

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Μοιάζει απίστευτο αυτό το γεγονός, με τους όρους και τις συνθήκες που διεξήχθη η πρεμιέρα. Χωρίς να γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στο σύνολό τους ή με πόσες ομάδες θα τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα. Χωρίς προκήρυξη πρωταθλήματος, με κάποιες ομάδες να παίζουν μπάλα στις αίθουσες των δικαστηρίων και με τη μπόχα των πρόσφατων αποκαλύψεων να φτάνει ακόμη στα ρουθούνια μας.

Ο Άρης κράτησε πεντακάθαρη θέση, εναντίον της έναρξης του πρωταθλήματος, διότι απλά αυτό επιβάλλει η απλή λογική.

Με όσα έχουν συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, η σκέψη της κοινωνίας έχει αλλάξει προς το καλύτερο, η εποχή της «προβατοποίησης» τελειώνει. Οι Έλληνες, μέσα στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, ζητούν πλέον με εμφατικό τρόπο διαφάνεια και τιμιότητα, απ’ όσους αποφασίζουν για οτιδήποτε αφορά το κοινωνικό σύνολο.

Αυτά φυσικά ισχύουν και για το ποδόσφαιρο. Οι τραγελαφικές καταστάσεις των τελευταίων μηνών το έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα και δυστυχώς ακόμη και σήμερα οι πληγές αυξάνονται αντί να κλείνουν.

Για τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας, για τα υπόλοιπα τμήματα και για οτιδήποτε αφορά το σύλλογο και όχι μόνο θα τα λέμε συχνά μέσα από αυτή τη στήλη. Περιμένω σχόλια, επισημάνσεις και εντυπώσεις…

To Top