Το πρωτάθλημα ξεκινά τώρα για μας, με νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Η παρέμβαση του Άρη Γρηγοριάδη μέσα από το blog του στοPRESSARIS ευαισθητοποίησε τους αρμόδιους και τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ξαναλειτουργήσουν κανονικά μέσα στις επόμενες ημέρες! Αυτή τη φορά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης «παίζει μπάλα» και γράφει για το ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ, που είναι βέβαιος ότι θα συνοδευτεί από μια νίκη – «επανεκκίνηση» για τους «κίτρινους»…


Καλημέρα σε όλους.

 Πρώτα απ’ όλα, οφείλω να σας ευχαριστήσω για την εντυπωσιακή ανταπόκρισή σας στο προηγούμενο blog μου, στο οποίο «έβγαζα» τις αγωνίες μου για το κλείσιμο των κολυμβητηρίων της Θεσσαλονίκης. Το ενδιαφέρον και η συμπαράσταση που δείξατε όλοι σας, οι άνθρωποι της κολύμβησης, οι απλοί φίλαθλοι και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., ήταν πάνω από κάθε προσδοκία.

 

Ήταν κάτι που με έκανε να συνειδητοποιήσω ακόμα περισσότερο, πόσο μεγάλη ευθύνη έχω απέναντι στον κόσμο της ελληνικής κολύμβησης. Ένιωσα ότι όφειλα να μιλήσω εγώ για τα προβλήματα, ώστε να ακουστεί μέσα από εμένα η φωνή όλων αυτών των ανθρώπων.
 
Το πιο ευχάριστο είναι ότι η προσπάθειά μας δείχνει να πιάνει τόπο! Στις δύο εβδομάδες που ακολούθησαν είχαμε κάποιες θετικές εξελίξεις και βλέπω με μεγάλη χαρά ότι πλέον οδηγούμαστε σε μία λύση.
 
Από ό,τι μαθαίνω, η οφειλή για το φυσικό αέριο αντιμετωπίστηκε με κατανόηση από όλους τους εμπλεκόμενους και το εμπόδιο δείχνει να ξεπερνιέται. Έτσι, μάλλον από την ερχόμενη Δευτέρα, οι πισίνες στο Εθνικό και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο θα μπορέσουν να ξαναλειτουργήσουν κανονικά, με ανθρώπινες συνθήκες για όλους. Δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτερα νέα…
 

Θα μου επιτρέψετε όμως να «αλλάξω γήπεδο» αυτή τη φορά και να ασχοληθώ με τον Άρη. Την Κυριακή, άλλωστε, έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
 

Βλέπω ότι ο κόσμος της ομάδας είναι ανήσυχος. Και δικαιολογημένα, αφού περιμένει να δει θετικά αποτελέσματα, που δεν έχουν έρθει ακόμα. Έτσι νιώθω κι εγώ. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η ομάδα θα δώσει στους φιλάθλους αυτή τη χαρά, που τόσο πολύ θέλουν.
 
Πιστεύω ότι το μόνο που χρειάζεται η ομάδα μας, για να πάρει μπροστά και να γίνει πρωταγωνίστρια, είναι μια νίκη. Η πρώτη νίκη θα αλλάξει την ψυχολογία όλων, μέσα και γύρω από την ομάδα. Είναι δεδομένη η αξία των παικτών και η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή. Το πρώτο καλό αποτέλεσμα, θα κάνει τα πόδια τους να λυθούν.

 
Κυρίως, όμως, θα κάνει χαρούμενους όλους τους φιλάθλους. Και δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία, από το ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ. Για μένα, το πρωτάθλημα ξεκινά τώρα. Εφόσον κερδίσουμε, γυρίζουμε σελίδα και όλα τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα διαγράφονται κατευθείαν. Η ομάδα θα «στρώσει» και γρήγορα θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος.
 

Φέτος, άλλωστε, δεν έχουμε ευρωπαϊκούς αγώνες για να παίρνουμε χαρά από εκεί. Γι’ αυτό, πρέπει να τα δώσουμε όλα στο πρωτάθλημα, για να επιστρέψουμε στην Ευρώπη, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται ο Άρης.
 

Στους προηγούμενους φετινούς αγώνες, δεν είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο γήπεδο, αφού το τελευταίο διάστημα χρειάστηκε να κατέβω αρκετές φορές στην Αθήνα για προπονήσεις. Αυτός ο αγώνας, όμως, δεν χάνεται. Θα είμαι κι εγώ εκεί, για να χειροκροτήσω την ομάδα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια μεγάλη νίκη.


Είμαι σίγουρος ότι και ο κόσμος του Άρη θα κάνει το χρέος του, όπως πάντα. Θα γεμίσει το γήπεδο, θα δημιουργήσει όμορφη ατμόσφαιρα και θα δώσει στην ομάδα την στήριξη που χρειάζεται, ώστε να φτάσει στο θρίαμβο. Το πρωτάθλημα ξεκινά τώρα για μας. Και ξεκινά με νίκη επί του ΠΑΟΚ.

To Top