“Το Πρωτοδικείο, τα διαρκείας και ο Γράντας…”

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το “Αρης Ενότητα” ο Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε για την κατάσταση στους «κιτρίνους», τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει η απόλυτη αδράνεια και πρότεινε όλες οι δυνάμεις του συλλόγου να ενωθούν για τη συγκρότηση μιας διοίκησης Πρωτοδικείου.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα Γράντα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφανίδης στο “Μετρόπολις”:

«Υπάρχει καθυστέρηση που έχει ξεκινήσει τρεις μήνες τώρα. Μας κορόιδευαν ότι θα υπάρχουν χρήματα δανεικά και χορηγίες, όμως αποκαλύφθηκε ότι όλα ήταν ψέματα. Αυτή τη στιγμή ο Άρης δεν έχει διοίκηση και υπάρχει η απόλυτη αδράνεια. Έπρεπε με την απομάκρυνση του δ.σ. να γίνονταν συζητήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου και να τρέξουν εξελίξεις στην ομάδα.

Να βγουν τα διαρκείας Μάιο και Ιούνιο να υπάρχουν επαφές από τη διοίκηση και τη Λέσχη με ανθρώπους που θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα στην ομάδα για να έχουμε κάποιο έσοδο και να κάνουμε ένα ξεκίνημα.

Άφηναν το χρόνο να φεύγει χωρίς να κάνουν τίποτα και στερώντας από τον Αρειανό να βοηθήσει την ομάδα του. Ο φίλος του Άρη θα βοηθήσει και θα το κάνει, μόλις βγουν τα διαρκείας”.

Για το πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αν υπήρχε διοίκηση Πρωτοδικείου επεσήμανε: “Από το πλάνο που είχαμε παρουσιάσει εμείς με έναν αριθμό 8.000 διαρκείας μπορούσαμε να μαζέψουμε 1.300.000 ευρώ και μάλιστα με μειώσεις σε σχέση με τα παλαιότερα διαρκείας.

Θα μπορούσαμε να κινηθούμε και σε άλλες διαδικασίες. Πιστεύω ότι κάτι θα κάναμε θα μπορούσαμε να το διαπραγματευτούμε. Τώρα ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε. Ο Άρης κινδυνεύει και δεν παλεύει. Βγάζει εικόνα διάλυσης. Καλά κάνουμε ότι ψάχνουμε ανθρώπους που θα βάλουν ζεστό χρήμα, αλλά κι αυτοί προβληματίζονται για το οικονομικό.

Θέλουν να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και φοβούνται. Για όλα τα προβλήματα υπάρχει μια λύση, αλλά είναι δύσκολη. Η λύση Πρωτοδικείου είναι η λύση τώρα. Προτείναμε συγκεκριμένα άτομα και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι θα στέκονταν δίπλα στην ομάδα”.

Για το αν υπάρχουν άνθρωποι για να βγουν μπροστά τόνισε: «Υπάρχουν άνθρωποι για να βγουν μπροστά. Εμείς θα συμμετέχουμε σε όποια προσπάθεια ξεκινήσει. Ο Αντώνης Ζαμπέτας μου είπε ότι κι αυτός μπορεί να το παλέψει. Θα υπάρξουν κι άλλοι άνθρωποι, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Το χειρότερο που κάνουμε στον κόσμο είναι ότι δεν τον αφήνουμε να βοηθήσει. Τώρα γίνεται το απόλυτο τίποτα».

Για το πρόσωπο του Λάμπρου Γράντα και την προοπτική να βοηθήσει: «Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει αποτελεί μια προοπτική, εξαρτάται από το πόσο μπορεί να βοηθήσει. Ο Γράντας έχει καλό όνομα επιχειρηματικά. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχω μιλήσει μαζί του και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια στον επιχειρηματικό κόσμο.

Είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή όλοι μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Με όλους μόνο θα πετύχουμε. Θα πρέπει να γίνει διοίκηση αποτελούμενη από όλους.

Αλλά ας πούμε ότι ο Γράντας συμφωνεί να βάλει κάποια χρήματα. Πώς έβαλαν οι άνθρωποι της Λέσχης εκλογές στις 21 Ιουνίου; Επιμένουμε στη διοίκηση Πρωτοδικείου και μας προβάλλουν το επιχείρημα πώς θα γίνει, αφού έχουν προκηρυχθεί εκλογές; Αν πει ο Γράντας ότι βάζει χρήματα αύριο μετά θα στέκει αυτό το επιχείρημα»;

To Top