ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το πρόγραμμα αφίξεων των παικτών του Άρη

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ραντεβού των παικτών του Άρη έχει αρχίσει και τα επόμενα 24ωρα οι ξένοι θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπορίς Νταλό ανοίγει το “χορό” των αφίξεων για την ομάδα του Άρη την Πέμπτη (09/08), σε μια μέρα που οι “κίτρινοι” θα υποδεχθούν τους πέντε από τους έξι ξένους τους, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, η οποία έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (13/08). Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 15:45 με πτήση από την Πράγα.

Θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα ο Γκάρι Μπελ και ο Μάικαλ Κάιζερ, οι οποίοι φτάνουν με την ίδια πτήση από το Άμστερνταμ στις 15:55.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” από την Κωνσταντινούπολη στις 20:30. Ο Ramon Harris ολοκληρώνει τον κύκλο των αφίξεων για την Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 21:50 μέσω Αθήνας.

Ο Γκάρι ΜακΓκι είναι ο τελευταίος που θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα (13/08) στις 20:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

To Top