Το πρώτο βήμα για το απόλυτο! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Το εμπόδιο του Άρη Ακροποτάμου καλείται να ξεπεράσει σήμερα (15:00) ο Άρης που γνωρίζει ότι πλέον παίζει όλα τα παιχνίδια με την πλάτη στον τοίχο. Οι “κίτρινοι” θέλουν να συνδυάσουν εμφάνιση με αποτέλεσμα και να κάνουν το πρώτο βήμα για τον μεγάλο στόχο που είναι το απόλυτο νικών στα εναπομείναντα δέκα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σε ρόλο πρώτου τεχνικού και τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς σε… δεύτερου, ο Άρης θα φιλοξενήσει μία ομάδα που μάχεται για την σωτηρία της, καθώς βρίσκεται αυτή την περίοδο, μόλις μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Aπό την πλευρά του ο Άρης θέλει να φτάσει τους 46 βαθμούς, να μειώσει στον πόντο από την κορυφή και να περιμένει την Κυριακή απώλειες βαθμολογικές από Πανσερραϊκό και Καβάλα.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουνά και στους Σανιά-Ν΄Λουντούλου που δεν ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους κι έμειναν εκτός αποστολής.

Αντιθέτως, “παρών” φώναξαν οι Σαμαράς, Φερνάντες και Μάουρο Πόι που επίσης αντιμετώπισαν προβλήματα καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η αποστολή του Άρη: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Φερνάντες, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Γκίνο, Λεμονής, Χιντασέλι

Όλοι μέσα στην αποστολή για “Κλ. Βικελίδης”

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Άρη Ακροποτάμου για το σημερινό ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Κουάνγκ δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ, όπως και οι τιμωρημένοι, Παπαδόπουλος και Καμπερίδης.

Ο τεχνικός του καβαλιώτικου συλλόγου, Άκης Βάβαλης συμπεριέλαβε και τους 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και πριν τη σέντρα θα “κόψει” τον έναν.

To Top