ΑΠΟΨΕΙΣ

Το σενάριο για την επόμενη κίνηση της ΚΑΕ Άρης σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης με Γουλιέλμο

Την απάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου περιμένουν οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Άρης.

Μέχρι την Παρασκευή (22/05) αναμένεται η απάντηση του μεγαλομετόχου στα μέλη της ΚΑΕ και του ΑΣ Άρης, που πριν μια εβδομάδα έστειλαν επιστολή με αίτημα κατ’ ιδίαν συνάντησης για την επόμενη μέρα του μπασκετικού τμήματος και για τη μεταβίβαση των μετοχών.

Οι άνθρωποι του Άρη επιθυμούν αυτή η κατάσταση να ολοκληρωθεί άμεσα, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, ενώ στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη τέθηκε μάλιστα ζήτημα να τελειώσει την ίδια μέρα η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ! Η τελική απάντηση του Γουλιέλμου, ο οποίος δείχνει θετικός στην παράδοση των μετοχών χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, αναμένεται μέχρι την Παρασκευή και προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει η ΚΑΕ Άρης.

Εφόσον όμως, δεν έρθει κάποια απάντηση ή το θέμα καθυστερήσει κι άλλο, τότε η προσωρινή διοίκηση της ΚΑΕ και τα μέλη της θα πρέπει να κάνουν την επόμενη κίνησή τους. Όπως συνέβη και στο πρόσφατο παρελθόν με τον πρώην μεγαλομέτοχο Νίκο Λάσκαρη, έτσι και τώρα, αν δεν δώσει επίσημα το «ΟΚ» γραπτώς ή προφορικώς ο Δημήτρης Γουλιέλμος, τότε γίνεται σαφές, και με βάση όσα θέλει η ΚΑΕ και ο ΑΣ, πως θα πρέπει να πιεστεί περαιτέρω.

Ο Άρης έχει τη δυνατότητα να πιέσει επιπλέον επιδιώκοντας μια κατ’ ιδίαν συνάντηση στην Αθήνα με τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος ενημέρωσε στην τηλεδιάσκεψη πως δεν μπορεί να βρεθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια σκέψη που υπάρχει στις τάξεις των διοικούντων, που θα περιμένουν ωστόσο μέχρι την Παρασκευή την απάντηση Γουλιέλμου ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις.

Αντί επιλόγου, να σημειωθεί πως η παρουσία του Χάρη Παπαγεωργίου στο αυριανό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ στην Αθήνα θα μπορούσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις συνάντησης με τον Δημήτρη Γουλιέλμο. Έπεσε στο τραπέζι της τηλεδιάσκεψης και αυτή η σκέψη, ωστόσο δεν κατέστη εφικτή, τουλάχιστον προς το παρόν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του μεγαλομετόχου.

To Top