Το σκάνδαλο ολοκληρώνεται! Ορίζουν 21 Μαρτίου τον αγώνα!

Το πρώτο μέρος του σκανδάλου ήταν η αναβολή του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Το δεύτερο σκάνδαλο ολοκληρώνεται στον ΕΣΑΚΕ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγώνας θα οριστεί τη Τετάρτη 21 Μαρτίου!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης αντέδρασε και ζήτησε το παιχνίδι να οριστεί για το Σάββατο ή τη Κυριακή και να αναβληθεί η 19η αγωνιστική, όμως παρότι υπήρξαν θετικές “φωνές” στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, η επιτροπή πρωταθλήματος κατά πλειοψηφία αποφάσισε πως δεν πρέπει να συμβεί αυτό και θα ορίσει τον αγώνα για την επόμενη Τετάρτη (21/3).

Είναι μια απόφαση που εφόσον επισημοποιηθεί (είναι θέμα χρόνου), ολοκληρώνει το σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ και φυσικά είναι υπόλογος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αλλά και όσες ομάδες ενέκριναν μια τέτοια απόφαση.

Πέραν του ότι σαφώς ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά από αυτή την απόφαση (γιατί θα γινόταν ο αγώνας ανάμεσα από τα δύο ευρωπαϊκά του παιχνίδια), είναι πλήγμα από εμπορικής πλευράς για τον Άρη, διότι είναι προφανές ότι πολύ πιο εύκολα θα γινόταν σολντ άουτ την περασμένη Κυριακή.

 

To Top