ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φοιρός: “Ψυχραιμία και στήριξη στον Άρη”

Ο Γιώργος Φοιρός μίλησε τόσο για το Άρης-Εργοτέλης, όσο και τα όσα τραγελαφικά έγιναν στην Τούμπα.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;Μείνετε συντονισμένοι…

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια δεν θέλουμε να τα αγγίζουμε και να τα συζητάμε και μπορεί να βρεθούμε και μπλεγμένοι, ο κάθε κατεργάρης πρέπει να πάει στον πάγκο του.

Δεν είναι κακή ιδέα να διακοπεί το πρωτάθλημα για λίγο καιρό, πρέπει να σταματήσει και να καθίσουν να ξεκαθαρίσουν και να βρουν λύσεις οι αρμόδιοι για όλα τα θέματα με νόμους που θα ισχύουν και θα εφαρμοστούν.

Ένα σχόλιο για το Άρης – Εργοτέλης:

Θα επιστρέψει ο Άρης στις επιτυχίες, είμαστε οι Αρειανοί  μια φυλή που απογοητευόμαστε με το παραμικρό και ενθουσιαζόμαστε επίσης με το παραμικρό, φέραμε 2 ισοπαλίες, είμαστε πρώτοι, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε τόσο πολύ είναι ένας μαραθώνιος θα κάνεις και ήττες και νίκες, όλα εμπεριέχονται μέσα σε ένα πρωτάθλημα τόσο μακρύ.

Κατανοώ ότι έχουμε περάσει αυτό το βάσανο της 4ης χρονιάς σε αυτές τις κατηγορίες, όμως πρέπει να κάνουμε υπομονή και να είμαστε ψύχραιμοι σε ότι γίνεται και να κοιτάμε μπροστά, όλα είναι μες στο πρόγραμμα.

Οι ομάδες που αλλάζουν προπονητή δεν κερδίζουν τίποτα, σε μια στραβή ακούω να γίνεται και θέμα ο προπονητής και να γίνει αλλαγή, στήριξη στην ομάδα, στον προπονητή, στην διοίκηση. Διαφωνώ με αυτά που κάνει ο κύριος Καρυπίδης, νόμιζα ήταν γνώστης αλλά δεν γνωρίζει πράγματα, πρώτον έκανε ένα μπατζετ στη Γ’ Εθνική μεγάλο για να βγάλει την ομάδα όταν άλλες ομάδες είχαν μικρότερο, γιατί πετάει έτσι λεφτά.

Φέτος έπρεπε να είναι το βάρος όχι στην Γ Εθνική που πας και πετάς τα λεφτά σου και το δεύτερο που πρέπει να πούμε είναι ότι έχει απομονώσει όλη την οικογένεια από τον Άρη και τους βετεράνους και όλους, δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, αλλά η ομάδα θέλει να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του Άρη.

Για το πως βλέπει το σημερινό παιχνίδι είπε:

Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει μπάλα, αλλά θέλει και προσοχή που ίσως να έχει προβλήματα στην άμυνα και είναι επικίνδυνος όταν βγαίνει μπροστά. Με μεγάλη προσοχή το σημερινό παιχνίδι, το γνωρίζει και ο προπονητής αυτό καλά και δεν θα πιαστούνε στον ύπνο

Η ομάδα θα τα καταφέρει δεν υπάρχει περίπτωση, η στήριξη του κόσμου είναι μεγάλη και είναι πρωτοφανές για Β’ Εθνική να βλέπεις 15.000 κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει, να κοιτάμε μπροστά και στην πρώτη στραβή να είναι εκεί.

To Top