ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σοκ μετά την επίθεση! “O Mαντάτοφ υπέστη ψυχική βλάβη, προσέλαβε δικηγόρο από τις ΗΠΑ να μιλήσει με Λέγκια”

Φαίνεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Λέγκια Βαρσοβίας ο Μαχίρ Μαντάτοφ, του οποίου το όνομα “παίζει” για τον Άρη, όπως έχει αναφέρει σε άλλα ρεπορτάζ το PRESSARIS (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Αιτία ήταν το γεγονός πως χτυπήθηκε από οπαδούς του συγκεκριμένου συλλόγου. Μάλιστα, στην Πολωνία έχουν λεπτομέρειες για το όλο συμβάν και για τις κινήσεις του αθλητή. Σε σχετικά δημοσιεύματα, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

“Ο Μαντάτοφ θέλει να λύσει το συμβόλαιό του τον χειμώνα. Αφορμή για την απόφαση του ποδοσφαιριστή ήταν η κατάσταση μετά τον αγώνα με τη Βίσλα Πλοκ. Τότε οι οπαδοί των πρωταθλητών Πολωνίας σταμάτησαν το πούλμαν στο οποίο ήταν η ομάδα και χτύπησαν αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον Μαντάτοφ.

Ο παίκτης προσπαθεί να πείσει τον σύλλογο ότι έχει υποστεί ψυχική βλάβη από την επίθεση. Τις τελευταίες εβδομάδες οι δύο πλευρές διαπραγματεύτηκαν χωρίς να οριστικοποιηθεί κάτι. Ο ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του έχουν προσλάβει δικηγόρο από τις ΗΠΑ για να διαπραγματευτεί με την Λέγκια. Από την επίθεση των οπαδών, ο Μαντάτοφ αποτέλεσε τον πιο τραυματία παίκτη της ομάδας”.

To Top