ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “σταυρόλεξο” του Μπούργος, ο Εντιαγέ και στο βάθος… Σούντγκρεν

Είναι ίσως η πρώτη φορά με τον Χερμάν Μπούργος στον Άρη, όπου το “σταυρόλεξο” των αγωνιστικών πλάνων μοιάζει να αποτελεί ένα πρώτης τάξεως “σταυρόλεξο” για δυνατούς λύτες.

Όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή, ο Άρης θα ριχθεί στη “μάχη” του ντέρμπι της Κυριακής με τρεις απουσίες. Πέρα από αυτή του τιμωρημένου Καμαρά, θεωρητικά πάντα, εκτός θα είναι και οι Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα.

Κι αν στον χώρο του κέντρου το “δίδυμο” Ντουκουρέ, Ματίγια δεν δείχνει να χαλάει, τα ερωτήματα μπαίνουν στην επίθεση και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε ότι αφορά την επίθεση, η λογική λέει ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι έχει το προβάδισμα για αντί-Καμαρά, μόνο που ο Αργεντίνος είναι πιο χρήσιμος όταν αγωνίζεται στα άκρα. Όλα θα εξαρτηθούν φυσικά από το σχήμα που θα παρατάξει ο Μπούργος και δεν αποκλείεται να δούμε ένα δίδυμο Εντιαγέ με τον Πάλμα, εάν δεν ενεργοποιηθεί ο Δημήτρης Μάνος.

Από κει και πέρα, στο ενδεχόμενο απουσίας του Γκάνεα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει και πάλι ρόλο αριστερού μπακ και να επιστρέψει στην ενδεκάδα.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο… μυαλό του Μπούργος, πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

To Top