ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το “στοίχημα” με Τζεμπούρ και η κατάστασή του…

Στη χθεσινή επίσημη παρουσίαση του Νίκου Κωστένογλου τέθηκε και θέμα Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο 46χρονος προπονητής ρωτήθηκε για τον Αλγερινό, σε τι κατάσταση βρίσκεται κι αν τον υπολογίζει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο ίδιος είχε απαντήσει χαρακτηριστικά: “Επειδή αναφερθήκατε στον Τζιμπούρ, δεν γνωρίζω τι έγινε στο παρελθόν. Επειδή ιεραρχώ ποιους πρέπει να δω, ο Τζιμπούρ ήταν από τις πρώτες κινήσεις μου. Είχα προσωπική επικοινωνία η οποία ήταν σύντομη. Το πρώτο πράγμα που διέκρινα είναι ότι έχει διάθεση αλλά θα πρέπει σύντομα να ξεκαθαρίσει. Ήδη συζήτησα με τον κ. Πανταζή (ιατρός του Άρη), έχουμε βάλει ένα πλάνο το πώς και αν θα μπορέσει να επιστρέψει υγιής. Δεν μπορούμε να τον έχουμε άμεσα. Θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο. Εφόσον είναι υγιής θα μπει να παίξει».

Άλλωστε και ο ίδιος ο Νίκος Κωστένογλου πιστεύει στην ποδοσφαιρική του εμπειρία και ποιότητα και θέλει σύντομα να τον έχει στη διάθεσή του, καθώς γνωρίζει ότι η επιστροφή του θα του προσφέρει μία επιπλέον ποιοτική λύση για την επίθεση.

Είναι γεγονός, ότι ο 32χρονος επιθετικός έχει ολοκληρώσει την θεραπεία του και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία ενδυνάμωσης του ποδιού του και συγκεκριμένα, του γονάτου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των “κιτρινόμαυρων” θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες ακόμα, προκειμένου να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.

Με την βασική προϋπόθεση, βέβαια, να μην υπάρξει κάποια νέα ενόχληση, οι εξετάσεις που θα υποβληθεί να βγουν καθαρές και φυσικά να ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα που έχει στα χέρια του, ώστε να ανακάμψει και να επιστρέψει εκ νέου στην ενεργό δράση.

To Top