ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το συμβόλαιο του Ντραγκίτσεβιτς και η οικονομική στενότητα “εγκλωβίζουν” τον Άρη

Ο Άρης θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι και σήμερα τι ακριβώς θα κάνει με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Διαφορετικά από αύριο τίθεται σε ισχύ ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του, στον οποίο ο Μαυροβούνιος θα έχει να εισπράξει 130.000 ευρώ.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι αδύνατο με τα σημερινά δεδομένα ο Άρης να μπορέσει να καλύψει αυτό το συμβόλαιο για έναν παίκτη την επόμενη σεζόν.

Στον Μαυροβούνιο οφείλεται ένα ποσό κοντά στα 25.000 ευρώ από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ υπάρχει όρος που για να μην ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου η ΚΑΕ θα πρέπει να του δώσει 20.000 ευρώ (kick out).

Συνολικά δηλαδή θα πρέπει η ΚΑΕ να δώσει 45.000 ευρώ στον Ντραγκίτσεβιτς σήμερα, αν θέλει να γλιτώσει τα 130.000 ευρώ της επόμενης χρονιάς.

Εννοείται ότι ο παίκτης θα “καθίσει” πάνω στο συμβόλαιό του, αν δεν έρθει σε κάποια συμφωνία για τα οφειλόμενα, ειδικά από τη στιγμή που δύσκολα θα μπορέσει να βρει ομάδα που θα του προσφέρει περισσότερα χρήματα στο υπόλοιπο του καλοκαιριού ενόψει της νέας σεζόν.

Τον παίκτη τον θέλει στην ομάδα του την επόμενη σεζόν ο Σάββας Καμπερίδης και βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του, αλλά προφανώς για να παραμείνει ο Ντραγκίτσεβιτς θα πρέπει να “παραιτηθεί” από τα 130.000 ευρώ της επόμενης χρονιάς και να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του…

To Top