ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το σχόλιο στελέχους της Ευρωλίγκας για το ραντεβού Λάσκαρη – Μπερτομέου: “Έγινε μια πολύ επικοδομητική συζήτηση”

Ο Άρης έχει χρονικό περιθώριο σχεδόν τριών εβδομάδων για να δώσει στην Ευρωλίγκα την οριστική απάντησή του για το αν θα συνεχίσει να παίζει στο Γιούροκαπ την επόμενη χρονιά.

Άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου εξήγησε στο PRESSARIS πως οι κίτρινοι θα πρέπει να δώσουν την απάντησή τους για τη συμμετοχή στο Γιούροκαπ έως την πρώτη βδομάδα του Απριλίου. “Δεν είμαστε της λογικής να πιέζουμε τα πράγματα, αλλά έχουμε ήδη περισσότερες από 24 ομάδες και θέλουμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας”, επεσήμανε το στέλεχος της Ευρωλίγκας.

Συμπέρασμα για την χθεσινή συνάντηση δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει η πλευρά της Ευρωλίγκας. Αρκέστηκε απλώς να επισημάνει πως έγινε “μια πολύ επικοδομητική συζήτηση” και πως ενημερώθηκε ο Νίκος Λάσκαρης από πρώτο χέρι πώς έχουν τα πράγματα στην Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ “γιατί στην Ελλάδα υπήρχε μεγάλη παραπληροφόρηση παρουσιάστηκαν διαφορετικά συγκεκριμένα δεδομένα”.

Εννοείται πως η Ευρωλίγκα θέλει τον Άρη να παραμείνει στις διοργανώσεις της, ωστόσο πληροφορίες από την πλευρά των κίτρινων αναφέρουν πως δεν προέκυψε κάτι νεότερο χθες που να είναι ικανό να αλλάξει το σκεπτικό του Νίκου Λάσκαρη και της διοίκησης της ΚΑΕ, τα μέλη της οποίας θα ενημερωθούν σήμερα από τον ιδιοκτήτη.

To Top