Το “ταμείο” της νίκης στην Καστοριά: Κέρδος οι τρεις βαθμοί και η διάθεση-Προβληματισμός για το “νεκρό” ημίωρο!

Μαρτυρικό αποδείχθηκε το χθεσινό παιχνίδι στην Καστοριά για τους ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά και της τοπικής ομώνυμης ομάδας…

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου σε… βούρκο, βάζοντας “στοπ” σε οποιαδήποτε φιλότιμη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση το κέρδος του Άρη είναι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης και η διάθεση των ποδοσφαιριστών του στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Mε εξαίρεση το διάστημα μεταξύ 4΄και 33΄οι ποδοσφαιριστές του Άρη έψαξαν το δεύτερο γκολ και σε αρκετές των περιπτώσεων έφτασαν μία ανάσα από την επίτευξη τους.

Στο “νεκρό” αυτό διάστημα, όμως, έγκειται και ο μεγάλος προβληματισμός που προκύπτει από την χθεσινή παρουσία των παικτών του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Όπως με τον Ορφέα έτσι και χθες ο Άρης υποχώρησε αναίτια μετά το γρήγορο τέρμα που πέτυχε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Μπορεί η Καστοριά να μην είχε την δυνατότητα και την… ικανότητα να το αξιοποιήσει, όμως o Άρης της επέτρεψε να.. ελπίζει. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων -πλέον- είναι… χαοτική και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δεν βοηθάει τον Άρη στο να αποποιηθεί απόλυτα των ευθυνών του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού.

Σε γενικές γραμμές, όμως και δεδομένου των δυσκολιών της αναμέτρησης κανείς δεν μπορεί να καταλογίσει στους παίκτες του Άρη το ότι δεν προσπάθησαν.

Πέτυχαν μία νίκη που σε ανάλογες -με την χθεσινή- περιπτώσεις θα την αποκαλούσαμε αμιγώς… “επαγγελματική”. Χρειάζονται κι αυτές…

To Top