Το “ταμείο” της τεχνικής ηγεσίας και η προτροπή για το φινάλε…

Η εμφάνιση του Άρη στο παιχνίδι με την Καβάλα, ήταν αν όχι η καλύτερη φετινή των “κίτρινων” τότε σίγουρα μία εκ των δύο-τριών καλύτερων.

Όπως ήταν αναμενόμενο έτυχε της απόλυτης αναγνώρισης από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που χαρακτήρισε την εμφάνιση ανάλογη με αυτής κόντρα στον Πανσερραϊκό: “Πιάσατε τα στάνταρ απόδοσης που είχατε με Πανσερραϊκό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, κρατάμε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα”, τόνισε αρχικά ο 58χρονος τεχνικός για να συνεχίσει:

“Πρέπει να πιάνετε αυτά τα στάνταρ απόδοσης ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Ακόμα και όταν τα γήπεδα δεν είναι καλά, όπως συνέβη πολλές φορές φέτος στα εκτός έδρας. Ακόμα και τότε πρέπει να έχετε την ίδια παρουσία”.

Τέλος, αναγνωρίζοντας το άγχος που θα υπάρχει στις τάξεις των παικτών του και την Κυριακή, λόγω της αναμέτρησης του Πνασερραϊκού με την Δόξα, ζήτησε απόλυτη αυτοσυγκέντρωση: “Να μην αγχώνεστε, να είστε έτοιμοι και να κάνετε την δουλειά σας. Κερδίστε μέσα στο γήπεδο την Κυριακή και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς.Δεν πρέπει να σας απασχολούν αυτά…”.

To Top