Το τελευταίο αντίο στο αγγελούδι του Άρη!

Η οικογένεια του Άρη ετοιμάζεται σήμερα να αποχαιρετήσει το αγγελούδι της! Ένα δικό της παλικάρι, ένα γνήσιο Αρειανάκι, που έφυγε πρόωρα και άδικα, βυθίζοντάς την με πένθος και πόνο.

Ο Άγγελος Τσιπούρας «έσβησε» πρόωρα στα χέρια του πατέρα του Στέλιου το πρωί της 14ης Ιανουαρίου, στο σπίτι τους στην Επανομή λίγο πριν πάει στο σχολείο του, σε ηλικία μόλις 17 χρόνων, προδομένος από την ίδια του καρδιά του. Το χτύπημα ήταν σκληρό για όλους…

Ο πρωταθλητής με την Κ17 Άγγελος, ένας άριστος μαθητής κι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας ξεκίνησε για το ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων, από όπου θα βλέπει για πάντα την αγαπημένη του ομάδα, τον Άρη, να προσπαθεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα αθλήματα να βγαίνει νικητής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη, στις 15:00 στο Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και το παρών θα δώσει σύσσωμη η οικογένεια του Άρη, αποχαιρετώντας το βλαστάρι της… Δύσκολες ώρες, γεμάτες πόνο και θλίψη, με ένα τεράστιο «γιατί» στα χείλη και στις ψυχές όλων.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια χτυπημένη μέσα στο 2012 από την μοίρα, έχοντας θρηνήσει την απώλεια μεγάλων Αρειανών όπως οι Παναγούλιας, Σπύρου, Γιώρης, Τσιλιγκαρίδης, Τσιβιλίκας κ.α. ετοιμάζεται να πει το «στερνό αντίο» σε ένα νεαρό παιδί, που είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

Οι σημαίες στο Κλεάνθης Βικελίδης από το πρωί της Δευτέρας κυμάτιζαν μεσίστιες, ενώ αποφασίστηκε να αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 3 σε όλα τα παιχνίδια της Κ-17 μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης αποφασίστηκε οι ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής στους αγώνες του Σαββατοκύριακου να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κατατέθηκε σχετικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή…

 

 

To Top