ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το τελευταίο βήμα πριν την επίτευξη του στόχου! Νίκη στο Ζηρίνειο και πρόκριση στην τετράδα! (PRESSARIS LIVE, 18:00)

Το Ζηρίνειο δεν υπήρξε εύκολη έδρα για τον Άρη, αλλά οι κίτρινοι έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν αυτό που θέλουν. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα (18:00) στον δεύτερο αγώνα της σειράς με την Κηφισιά, για να προκριθούν στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης δεν έχει χάσει κανένα από τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος με την Κηφισιά, αλλά κανένα από τα τρία δεν το κέρδισε εύκολα. Οι διαφορές των 13 και 18 πόντων που κέρδισε στο Παλέ είναι πλασματικές, δημιουργήθηκαν στο τέλος και στο Ζηρίνειο τον περασμένο Μάρτιο κέρδισε με επική ανατροπή, κάθως 0-8 σερί στα τελευταία 50 δευτερόλεπτα!

Οι κίτρινοι δεν πρόκειται να αλλάξουν τρόπο σκέψης. Κάθε νίκη τους, κάθε στόχος, κάθε καλή εμφάνιση περνάει μέσα από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Αυτό θα γίνει και σήμερα, συνδυασμένο με πολύ μεγάλη συγκέντρωση κυρίως στο αμυντικό ριμπάουντ και με σωστές επιλογές στην επίθεση.

Είναι παιχνίδι δύσκολο, αλλά 100% στα μέτρα του Άρη που θέλει να τελειώνει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση, να πετύχει από σήμερα τον πρωταρχικό στόχο του την φετινή χρονιά, την είσοδο στην πρώτη τετράδα και εν συνεχεία να απολαύσει χωρίς μεγάλο άγχος τους αγώνες για την διεκδίκηση όσο το δυνατόν καλύτερης θέσης.

Είναι παιχνίδι που εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ίδια την ομάδα του Άρη και την ενέργεια, την αποφασιστικότητα, την συγκέντρωση και το πάθος που θα βγάλουν οι παίκτες στο γήπεδο. Είναι ελάχιστες οι φορές που δεν έχουν φανεί συνεπείς φέτος…

To Top