Το τελευταίο νταμπλ και οι πανηγυρισμοί του… οπαδού Ηλία Πόππη! (video)

Την περίοδο 1989-90 ο Άρης παίρνει για τελευταία φορά νταμπλ, κερδίζοντας και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο – ποιον άλλον; – τον ΠΑΟΚ. Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Παλέ, ο Γκάλης σηκώνεται και πάλι στις πλάτες των οπαδών. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Ηλίας Πόππης, οπαδός του Άρη πάνω από όλα και μετά παράγοντας σε ποδόσφαιρο (πλέον) και μπάσκετ (παλιότερα), ακολουθεί τον Γκάλη, ακουμπάει το κύπελλο του πρωταθλητή και φωνάζει συνθήματα!

Είναι γνωστό τοις πάσει ότι ο Ηλίας Πόππης είναι οπαδός του Άρη και όχι… επαγγελματίας παράγοντας. Το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει του λόγου το αληθές! Ο κ. Πόππης πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Παλέ, αμέσως μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ με σκορ 73-63 (εκείνο το παιχνίδι στο οποίο ο Στόγιαν Βράνκοβιτς δοκίμασε και… τρίποντο όταν όλα είχαν κριθεί!). Ακολουθεί τον Νίκο Γκάλη που αποθεώνεται στις πλάτες οπαδών, ακουμπάει το κύπελλο και τραγουδάει μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς “έτσι είναι η ζωή και πως να την αλλάξεις…”.

Οι κίτρινοι φτάνουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη νίκη τους με σκορ 73-63 και λίγες μέρες μετά στο ΣΕΦ κάνουν… πλάκα με τον Δικέφαλο, τον οποίο κερδίζουν με 72-62. Ήταν το τελευταίο νταμπλ!

Δείτε τον Άρη να κατακτά το τελευταίο νταμπλ και τους πανηγυρισμούς του Ηλία Πόππη ως οπαδού στο Παλέ:
{youtube}e17G8csKQq0|480|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top