ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τετραπλό κίνητρο των παικτών κόντρα στο Περιστέρι

Τετραπλό κίνητρο έχουν οι παίκτες του Άρη σήμερα μπαίνοντας στην μάχη με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι θέλουν τη νίκη καταρχήν για βαθμολογικούς λόγους, γιατί μετά τα παιχνίδια με τους δύο “αιώνιους” με τα οποία ξεκίνησαν τη σεζόν εντός έδρας, ψάχνουν την πρώτη νίκη μπροστά στο κοινό τους.

Με τη νίκη επί του Περιστερίου, επί της ουσίας δίνουν αξία στο πολύ σπουδαίο διπλό που έκαναν την προηγούμενη βδομάδα στη Ρόδο επί του Κολοσσού, διότι πάντα μια μεγάλη νίκη εντός έδρας προσδίδει την πραγματική αξία σε ένα διπλό.

Στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει ώστε να καταφέρει να βάλει σε μια νέα βάση της σχέση της με τον κόσμο της, να τον πείσει πως αξίζει να έρχεται στο γήπεδο και να στηρίζει την προσπάθεια των παικτών.

Τέλος, οι κίτρινοι θέλουν σαφώς να δώσουν τέλος στο αήττητο του Περιστερίου, που μετρά πέντε νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Στο χέρι τους είναι αυτό το τετραπλό κίνητρο να λειτουργήσει θετικά μέσα στο παρκέ και οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου να κάνουν ό,τι πρέπει για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

To Top