ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται για άλλη μια… παράσταση στο Παλέ!

Σήμερα το απόγευμα το Παλέ θα θυμήσει και πάλι για ποιους λόγους είναι το κορυφαίο μπασκετικό γήπεδο στην Ελλάδα και ένα από τα πιο παραδοσιακά γήπεδα στην Ευρώπη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι φίλαθλοι του Άρη θα… τιγκάρουν το Nick Galis Hall και θα είναι αυτοί που θα ωθήσουν την ομάδα στη νίκη που τόσο θέλει απέναντι στο Περιστέρι.

Με κάθε τρόπο παίκτες, προπονητές και διοίκηση έδειξαν στον κόσμο ότι τον θέλουν όσο καμιά άλλη φορά φέτος κοντά τους. Και ο κόσμος ανταποκρίνεται… Τα εισιτήρια είχαν ιδιαίτερα αυξημένη προπώληση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια φέτος, οι φίλαθλοι “είδαν” πράγματα που αναζητούσαν καιρό από την ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια και οι συγκυρίες ευνοούν σήμερα για να απολαύσει όλη η αθλητική Ελλάδα ένα κατάμεστο Παλέ!

Είναι κάτι που έχει ανάγκη αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίκτες, κυρίως όσοι ήρθαν φέτος. Θέλουν να ζήσουν αυτό που ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια ως αντίπαλοι, να πάρουν την αύρα του κατάμεστου Παλέ και να την μετουσιώσουν σε έξτρα ενέργεια μέσα στο παρκέ, για να φτάσουν σε μια νίκη που έχει μεγάλη αξία και βαθμολογικά και ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Είναι βέβαιο ότι το Παλέ θα είναι σήμερα η έδρα που όλος ο αθλητικός κόσμος θαυμάζει, είναι βέβαιο ότι θα γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη και θα είναι αυτό που θα σπρώξει την ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

To Top